довго будуть надзвонювати сусідам?

• Автор теми Автор теми Ната1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 936

Ната1993

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
78
Бали
33
Ната1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, скажіть довго будуть надзвонювати сусідам я з ними взагалі не спілкуюсь одного разу було достатньо...наслухалась погроз притому що сама подзвонила ще прострочки не було щоб домовитись тільки нерви потратила і здоров'я. Скажіть вас довго тероризують

Сложно сказать... как надоест, сразу и перестанут. Многое зависит от восприятия этих звонков Вашими соседями

Чего вы паритесь? Мне угрожали звонками соседям, но мне как то поx*й, что они обо мне будут думать. Соседи такие же люди, у них свои проблемы, вряд ли они будут до конца жизни ходить, показывать на Вас пальцем и орать "вот у нее кредиты, позорище, изгнать из страны". Для кого в 2019 году нонсенс наличия у человека кредитов или займов?
Ни моим соседям, ни соседям моих знакомых не звонили, только угрожали это сделать.
Ну если соседи у вас адекватные, то пропустят эту инфу мимо ушей.

Моей соседке по прописке звонили , я сказала ничего не знаю , она написала жалобу на их компанию, позвонила сама в Глобал кредит и больше никто не звонил ей) Из 25+ МФО никто соседям не звонил ну или может мне не говорили .

Сусіди люди не молоді в них від слова кредит і те що вони поручителів вже волосся дибки стає...тут одна доброжелательніца по всьому селі подзвонила і всі шепочуться за спиною не приємно...стараюсь бути холоднокровно. У нас 8 кредитів на двох із чоловіком то поки що тільки кредіт + і достає. Касса пісма шле, манівео електронну тероризують, дінеро також і ще є гроші погрожують що хату відбируть Ага жду прям столи накриваю))) прострочки около 3 місяців. Прошли Крим Рим...) Платить не збираємось та і не має з. Чого... Із 4000 тіла в кредит + вже 13500 збираюсь на роботу влаштовуватися сподіваюсь не узнають на час коли брала не працювала а зараз просто хочу працювати хочемо пожити для себе
Post automatically merged:

Людям рот не закриєш їм лиш повід дай....хай говорять остриохондроза не буде))) хай полощать.

Назад
Угорі