Досудова вимога від Діджи Фінанс

• Автор теми Автор теми Annushka1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 13K

Annushka1986

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
7
Бали
3565
Annushka1986 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні отримала заказного листа від адвоката Міньковської Анастасії Володимирівни,яка представляє інтереси Діджи Фінанс,з досудовою вимогою. Вимагає сплатити заборгованість до 15.11.23,а інакше суд. Можливості платити в мене немає. Ці кредити були взяті ще в середині 21 року. Весь цей час я знаходжуся в декреті,тож не працюю ніде офіційно. Майно ніяке на мені не числиться. Квартира,в якій проживаю з двома неповнолітніми дітьми,оформлена на мою маму. Які мої подальші дії після отримання цього листа? Чи потрібно вже шукати адвоката для захисту в суді?
20231027_095037.webp
20231027_165418.webp

Папірець у туалет, чи куди ще знадобиться. Адвоката шукати тільки коли вже подали до суду. А так це просто лякалка.

Возможно и пойдут в суд. Когда пойдут, тогда и будете думать.

Мені така писулька прийшла орінтовно 3 місяці тому.Буквально через 3 години спустив її в унітаз.
))Пробив по судовій владі даний адвокат займається виключно банківськими кредитами,до мфошних -ще напевно не доросла:f*ck:

Мені така писулька прийшла орінтовно 3 місяці тому.Буквально через 3 години спустив її в унітаз.
))Пробив по судовій владі даний адвокат займається виключно банківськими кредитами,до мфошних -ще напевно не доросла:f*ck:
такое нельзя в унитаз , можно унитаз испортить , а они дорогие , соседей подмочить , таким удобно кастер распаливать или самолетик сделать

Це ще вони бюджетно.
Памʼятаю, десь 1-2 роки просрочок, Укркредитфінанс такі пачки «документів» слав, грам на 100-150 конверт важив…

Безтурботний довоєнній час, 2019-2020 десь)

Сьогодні отримала заказного листа від адвоката Міньковської Анастасії Володимирівни,яка представляє інтереси Діджи Фінанс,з досудовою вимогою. Вимагає сплатити заборгованість до 15.11.23,а інакше суд. Можливості платити в мене немає. Ці кредити були взяті ще в середині 21 року. Весь цей час я знаходжуся в декреті,тож не працюю ніде офіційно. Майно ніяке на мені не числиться. Квартира,в якій проживаю з двома неповнолітніми дітьми,оформлена на мою маму. Які мої подальші дії після отримання цього листа? Чи потрібно вже шукати адвоката для захисту в суді?
20231027_095037.jpg
20231027_165418.jpg
Сообщите пожалуйста начали ли они какие-нибудь действия, декабрь на дворе

Назад
Угорі