Доступ к информации!

Дописи
5
Реакції
6
Бали
3
Почтальон Печкин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго времени суток форумчане! Полистал форум по своему вопросу частично получил ответ! Но хотелось бы понять, если знакомый имеет данные паспорта и кода он может глянуть мою историю в УБКИ или подобных порталах! Заранее спасибо за ответ!

Доброго времени суток форумчане! Полистал форум по своему вопросу частично получил ответ! Но хотелось бы понять, если знакомый имеет данные паспорта и кода он может глянуть мою историю в УБКИ или подобных порталах! Заранее спасибо за ответ!
Ааа пожалуйста хватит писать *доброго времени суток* это же зашквар!!! Может если у него есть доступ к вашему личному кабинету УБКИ и телефонному номеру(вашему)т.к. есть проверочный код,или же он юр.лицо.

Ааа пожалуйста хватит писать *доброго времени суток* это же зашквар!!! Может если у него есть доступ к вашему личному кабинету УБКИ и телефонному номеру(вашему)т.к. есть проверочный код,или же он юр.лицо.
понял, спасибо!

А вы в УБКИ заходили?Если да,то ваш номер уже привязан к вашим данным и он не сможет зайти.

Там не вся може бути інфа...
Може вас це втішить?
Дякую!
Хочу закрити цю тему, але знаю що вона може подивитися, бо в банку неперший рік працює, і ніби на якійсь посаді, а я просто нехочу, щоб хтось рився в моєму житиі
Я оступилася, але спинилася (4 великих борга Мфо і 2 маленьких) тепер хочу все просто забути як страшний сон, це урок на все життя

А чего Вам уже нервничать?) я так поняла Вы сегодня уже последние свои 2 закрываете?
Так, 2 останніх

Але я маю кредитку в пумб банку з кредитним лімітом, а в УБКІ і ці дані також є як я розумію...

Дякую!
Хочу закрити цю тему, але знаю що вона може подивитися, бо в банку неперший рік працює, і ніби на якійсь посаді, а я просто нехочу, щоб хтось рився в моєму житиі
Я оступилася, але спинилася (4 великих борга Мфо і 2 маленьких) тепер хочу все просто забути як страшний сон, це урок на все життя
Так в вас і не так все погано....В вас іх зовсім мало.

Теряем людей......все.... не должник
? 2 дні, як сплю поночах і нешарахаюся телефона
Більше не хочу такого щастя?
Навчило
Так в вас і не так все погано....В вас іх зовсім мало.
Борг з % і просрочка и був близько 60 тис грн?

? 2 дні, як сплю поночах і нешарахаюся телефона
Більше не хочу такого щастя?
Навчило

Борг з % і просрочка и був близько 60 тис грн?
Треба було в вас телефон забрати,давно б спали спокійно .

Але я маю кредитку в пумб банку з кредитним лімітом, а в УБКІ і ці дані також є як я розумію...
А почему Вы про этот долг не рассказали? Раз все вчера выложили родным
И самый главный, мучающий меня вопрос, почему скрываете все от мужа??

В каждой женщине должна быть загадка :sarcastic:

З чоловіком ситуація складна, коли я вирішила переїхати в місто, так як донечка мала іти в перший клас, він мене не підтримав і разом зі своєю мамусьою мало до зриву не довели, але я всеодно непослухала і переїхала, знімаю квартиру, дитина з задоволенням ходить до школи, якщо скажу про Мфо він мене приб'є, у нього важкий характер, одним скандалом не відбудеться...
Там не борг на данный момент, а просто кредитка з лімітом, я брала з відти на пару пролонгацій, а потім опамяталася, замість пролонгації скинула на неї і не чіпаю
Але ж в УБКІ все видно....

Чесно якби могла сама розрулити, нікому б нічого не розказала, я не люблю коли мені кістки перемивають і лізуть в душу, незнаю и істинної причины поступу...

Незнаю, може я неправа, але я такий замкнутий характер маю....
За два дні відколи признался, різного наслухалася і день плакала, навіть валерянка непомогла((((

Сьогодні хоч трішки легше морально, почала звикати)

Останнє редагування:
Назад
Угорі