Дорошкевич В. Л.

• Автор теми Автор теми Yuulia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yuulia

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
13
Бали
283
Yuulia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо повторюсь, але запитаю.
Прислали мені сьогодні повідомлення на пошту
Вы имели неосторожность длительное время не закрывать свои долговые обязательства. Теперь ваш договор отправлен на частного исполнителя Дорошкевич Л. В.
Наш тел: +38(093)2033147
Через скільки часу вона блокує рахунки? Можливо комусь теж таке приходило.
Чи встигну я закрити рахунки і перевести соц допомогу на пошту ?І які банки вона зачіпає найчастіше?

Вы имели неосторожность длительное время не закрывать свои долговые обязательства. Теперь ваш договор отправлен на частного исполнителя Дорошкевич Л. В.
Чи встигну я закрити рахунки і перевести соц допомогу на пошту ?І які банки вона зачіпає найчастіше?
Л.В чи В.Л Дорошкевич?

а форум почиать?
поискать темы про Дорошкевич, не?

Дорошкевич уже прям личный бренд создала? может потом уроки давать
лицо своей профессии

Yuulia,
Чи встигну я закрити рахунки і перевести соц допомогу на пошту ?
чем быстрее вы это сделаете, тем лучше
І які банки вона зачіпає найчастіше?
банк при открытии счета проверяет реестр должников и если открыто исполнительное, то сообщает исполнителю о счете и где он

А это что за персонаж, это случаем не в вайбере вам прислали?
Ні на пошту GMAIL. Screenshot_20200530-214938_Gmail.webp

Встигните, закрывайте й переводьте.
Вам прийшла звичайна розсилка, яка не є офіційним повідомленням, але підготуватись до такого перебігу подій варто.

Встигните, закрывайте й переводьте.
Вам прийшла звичайна розсилка, яка не є офіційним повідомленням, але підготуватись до такого перебігу подій варто.
А якщо я отримую в банкі офіційну зарплату її можна перевести? Або так щоб на руки отримувати або через касу

А якщо я отримую в банкі офіційну зарплату її можна перевести? Або так щоб на руки отримувати або через касу
Якщо Вам вдасться домовитись з бухгалтерією, то зможете перевести.

Молодец баба!!
Она себе спит спокойно, а о ней четверть Украины говорит, думает как решать с ней вопросы, некоторые бояться!!!
Я думаю она кайфует от этого,даже больше чем от заработанных денег

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі