Допожіть юристи

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 871
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yulja

Форумчанин
Дописи
374
Реакції
89
Бали
1825
Yulja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день,прошу консультації, можливо хтось стикався з такою ситуацією:
Виконавча наклала арешт на зарплатну картку,був суд,висунув ухвалу про зняття арешту з зарплатної карти(зарплата в Ощадбанку),виконавча відправила постанову у банк,скажіть скільки часу займає цей процес зняття арешту?

Виконавча наклала арешт на зарплатну картку,був суд,висунув ухвалу про зняття арешту з зарплатної карти(зарплата в Ощадбанку),виконавча відправила постанову у банк,скажіть скільки часу займає цей процес зняття арешту?
Так уточните это у своего исполнителя. Он обязан вам сказать.

А суд з ким був?

Юля,що за новини??Що за суд?Коли це було??

я в понедельник вечером забрал свою копию письма у исполнителя и он отправлял почтой в банки.
с привата в среду снят был, с кредо четверг-пятница, точно не помню.

Колектори подали не пам'ятаю які.а їм ідея банк.....це ще з осені
Так уточните это у своего исполнителя. Он обязан вам сказать.
В тому то й прикол....казав що відправили в четвер в Київ в головний офіс(здається заказним)казав що ощад може тягнутися до місяця ....

В тому то й прикол....казав що відправили в четвер в Київ в головний офіс(здається заказним)казав що ощад може тягнутися до місяця ....
Я думала,що мфо

я в понедельник вечером забрал свою копию письма у исполнителя и он отправлял почтой в банки.
То виконавча казала що постанову відправила ще у четвер...
Ні це ще довго тягнеться з ідеєю.
Це зарплатні рахунки?

Очень странно, что исполнитель ответил Вам такую чушь.

Юля,що за новини??Що за суд?Коли це було??
Це ще тягнеться з лютого місяця ((((виконавча заблокувала мені зарплатний рахунок....поки суд на розблокування, поки ухвала,постанова(((а тепер ще взнаю що ощад може розглядати постанову до місяця часу(((()це ппц якийсь...от тепер і думаю треба було ще в лютому звільнитися....
Але одне що я зрозуміла....що МФО в суд навряд чи подадуть Тай колектори тож бо це вся хн...тягнеться дууууже довго((((((
Вот этого я к сожелению не знаю.
Жаль((((

Це ще тягнеться з лютого місяця ((((виконавча заблокувала мені зарплатний рахунок....поки суд на розблокування, поки ухвала,постанова(((а тепер ще взнаю що ощад може розглядати постанову до місяця часу(((()це ппц якийсь...от тепер і думаю треба було ще в лютому звільнитися....
Але одне що я зрозуміла....що МФО в суд навряд чи подадуть Тай колектори тож бо це вся хн...тягнеться дууууже довго((((((

Жаль((((
Ой, тримайся, Юлька..

А разве могут всю ЗП блокировать?

То виконавча казала що постанову відправила ще у четвер...

Ні це ще довго тягнеться з ідеєю.

Це зарплатні рахунки?
кредо зп, приват обычная.
у меня часный исполнитель был.
нет
А разве могут всю ЗП блокировать?
нет. Это притом что фирма платила 20% с зп. Кредо мне ответили на вопрос как так? Что мол постанова есть, а что у Вас за счет мы не будем разбираться....решайте с исполнителем.

В ощаде все очень долго делается. Пробуйте звонить в колл цетр, составлять жалобы

В ощаде все очень долго делается. Пробуйте звонить в колл цетр, составлять жалобы
В кол центри дзвонила, кажуть що не володіють такою інформацією ((((
Ви мали досвід з ощадом
може
треба було просити номер відправляння, щоб по інету подивитися де цей лист
Я писала заяву на розблокування,вони постанову і заяву занесли в реєстр....
Навіть незнаю......
кредо зп, приват обычная.
у меня часный исполнитель был.
нет

нет. Это притом что фирма платила 20% с зп. Кредо мне ответили на вопрос как так? Что мол постанова есть, а что у Вас за счет мы не будем разбираться....решайте с исполнителем.
Мені також така ж відповідь була,що не видно який це саме рахунок, через це й заблокували....
А приватний виконавець,це по чому у Вас був?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі