Допоможіть знайти компанію для банкрутства

• Автор теми Автор теми admlolou
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 903

admlolou

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
admlolou не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. У мене близько 20 кредитів перед МФО, по частині з них право вимоги передано факторинговим компаніям. Коштів немає, майна немає, а кабалу не сильно хочу, тому планую проходити процедуру банкрутства, чи може хтось порекомендувати компанію яка дійсно непогано цим займається?

P.S. - знаю що коштує немало, але одне діло збирати на бан

Доброго дня. У мене близько 20 кредитів перед МФО, по частині з них право вимоги передано факторинговим компаніям. Коштів немає, майна немає, а кабалу не сильно хочу, тому планую проходити процедуру банкрутства, чи може хтось порекомендувати компанію яка дійсно непогано цим займається?

Доброї ночі! ЩО ЗА ДУРНИЦІ ВИ ТУТ ПИШЕТЕ, ШАНОВНИЙ? Яка ще процедура банкрутства? Коштує немало, це скільки, ви собі хоч трішки уявляєте? І що означає в кабалу? Ви уявляєте собі, що Вас закують в ланцюги і відправлять довбати ломом планету Земля? Ви серйозно? А якщо говорити серйозно, то, якщо не знаєш як діяти, то дій по закону!!! Тому всі розмови по телефону відміняються, бо вони не мають жодного юридичного значення!!! Ставите на телефон "Фільтр дзвінків" (рекомендую), собі заводите КЕП (кваліфікований електронний підпис), реєструєтесь в СЕДО "Вчасно" і через дану систему пишете в кожну шарагу, що усі спірні питання будете вирішувати тільки в письмовій формі через дану систему і після надання Вам усіх електронних документів через дану систему!!! Тільки пишіть акуратно, щоб не визнати факт наявності договірних відносин!!! Повірите мені, це діє! Бажаєте подробиць, звертайтесь! Успіху Вам!

Дякую)

Але це не відміняє відносини рівня боржник/кредитор

Щоб їх закрити треба або виконати зобов'язання, або померти або банкрутство, мене приваблює третє оскільки це буде значно дешевше аніж закрити всі мої кредити, а перспектива протягом всього життя віддавати 50% зарплатні виконавцям мене не сильно приваблює.

Доброї ночі! ЩО ЗА ДУРНИЦІ ВИ ТУТ ПИШЕТЕ, ШАНОВНИЙ? Яка ще процедура банкрутства? Коштує немало, це скільки, ви собі хоч трішки уявляєте? І що означає в кабалу? Ви уявляєте собі, що Вас закують в ланцюги і відправлять довбати ломом планету Земля? Ви серйозно? А якщо говорити серйозно, то, якщо не знаєш як діяти, то дій по закону!!! Тому всі розмови по телефону відміняються, бо вони не мають жодного юридичного значення!!! Ставите на телефон "Фільтр дзвінків" (рекомендую), собі заводите КЕП (кваліфікований електронний підпис), реєструєтесь в СЕДО "Вчасно" і через дану систему пишете в кожну шарагу, що усі спірні питання будете вирішувати тільки в письмовій формі через дану систему і після надання Вам усіх електронних документів через дану систему!!! Тільки пишіть акуратно, щоб не визнати факт наявності договірних відносин!!! Повірите мені, це діє! Бажаєте подробиць, звертайтесь! Успіху Вам!
ну а сама процедура коштує близько 100-150 тисяч, кредитори зараз вимагають більше 500 тисяч при тілі 200 тисяч орієнтовно + є BitCapital та Crypsee, які правда уже обдзвонили всіх кого могли.

Ну а 100-150 тисяч не така вже й велика сумма.

Ви уважно поманіторте свої кредити. Я теж так думала, але на щастя попала на адекватного юриста, який мені показав як рахувати. Дістаньте свою виписку НБУ і подивіться. Там є графа тіло кредита, по ньому і рахуйте, а не по тому що вони нарахували і хочуть.

ну а сама процедура коштує близько 100-150 тисяч, кредитори зараз вимагають більше 500 тисяч при тілі 200 тисяч орієнтовно + є BitCapital та Crypsee, які правда уже обдзвонили всіх кого могли.

Ну а 100-150 тисяч не така вже й велика сумма.
в цьому повідомлені прекрасно все, одночасно 200 тисяч це кабала на все життя і 150 тисяч, це вже не така велика сума)) божественно

Але це не відміняє відносини рівня боржник/кредитор
А ось тут ми вступаємо на дуже слизьку стежинку!!! З чого Ви взяли, що маєте такі відносини??? Вам так шараги розказали? То вони Вас обманули, повірите моєму досвіду! У мене, правда, суми набагато менші, але ж я і брав їх набагато раніше. але платити щось поза межами закону я не збираюся і не заплачу, окрім того що вже заплатив пролонгаціями по власній дурості!!! якщо коротко, то практично усі нинішні кредитні договори вчинені з порушенням письмової форми, а значить є нікчемними!!! Саме з цього треба виходити!

А ось тут ми вступаємо на дуже слизьку стежинку!!! З чого Ви взяли, що маєте такі відносини??? Вам так шараги розказали? То вони Вас обманули, повірите моєму досвіду! У мене, правда, суми набагато менші, але ж я і брав їх набагато раніше. але платити щось поза межами закону я не збираюся і не заплачу, окрім того що вже заплатив пролонгаціями по власній дурості!!! якщо коротко, то практично усі нинішні кредитні договори вчинені з порушенням письмової форми, а значить є нікчемними!!! Саме з цього треба виходити!
в більшості згоден з вами, але суди так не вважають. тим паче , якщо практика по новим кредитним договорам

в більшості згоден з вами, але суди так не вважають. тим паче , якщо практика по новим кредитним договорам
І я згоден з Вами, суди та законодавці у нас працюють в змичці з шарагами, пересвідчився уже не раз! Зараз щось багато говорять про якісь нові договори, я їх не бачив, але в будь-якому випадку, якщо такий договір підписаний одноразовим ідентифікатором, то він уже є нікчемним!!!

Ви б якщо на закон посилалися, ціни б вам не було))

Але судова практика ніби не на вашій стороні.

в цьому повідомлені прекрасно все, одночасно 200 тисяч це кабала на все життя і 150 тисяч, це вже не така велика сума)) божественно
200 тисяч тіло, а суму на банкрутство можна за пів року/рік зібрати. Поки я знайду роботу та вийду на якийсь дохід то мфо все будуть вимагати суму близько мільйона.

Ви б краще по суті відповіли а не коментували обставини мого життя))

Ви б якщо на закон посилалися, ціни б вам не було))

Але судова практика ніби не на вашій стороні.
І ще раз повторю - це дуже слизька стежина! Я міг би дати посилання на багато статей різних законів, всі вони розкиданні по різним законам та кодексам і це все потребує багато часу!!! Але особисто я вибрав інший шлях - не доводити справу до суду, у цілком законний спосіб!

І ще раз повторю - це дуже слизька стежина! Я міг би дати посилання на багато статей різних законів, всі вони розкиданні по різним законам та кодексам і це все потребує багато часу!!! Але особисто я вибрав інший шлях - не доводити справу до суду, у цілком законний спосіб!
У мене через 2 тижні юридична освіта буде))

пояснете як не доводити справу до суду)?
якщо шарашки попродавали колекторам, а ті по одному договору смикають )?

Для початку ознайомтеся зі справами щодо банкрутства. Почитайте. В усіх людей індивідуально. Тобто, у когось компанія/спеціалісти відпрацювали добре, у когось - результат не такий, який очікувався. Тому, рекомендувати не бачу сенсу.
Потрібно враховувати багато факторів.
Але якщо вирішили - «походіть» на безкоштовні консультації до тих, хто цим займається. Потім вирішите напевно 🤝

Я не юрист, а поки студент))
Я лично не занимаюсь банкротствами, но по общению с коллегами, которыми занимаются банкротствами, арбитражными управляющими сделал однозначный вывод - банкротство это не выход, это ерунда полная. мало того, что дорого, так еще и куча нюансов в юридических взаимоотношениях на будущее....

Я выбираю меньшее зло, банкротство позволяет как минимум списать часть долгов, зафиксировать суму и структурировать долги. Да есть нюансы в виде того что я теперь буду отшельником для любого банка (а ипотека может когда и понадобиться), но альтернативой является отпуск ситуации на самотек что в конечном итоге придете к тому что будут исполнительные производства и половина моей зарплаты будет улетать в никуда.

Для початку ознайомтеся зі справами щодо банкрутства. Почитайте. В усіх людей індивідуально. Тобто, у когось компанія/спеціалісти відпрацювали добре, у когось - результат не такий, який очікувався. Тому, рекомендувати не бачу сенсу.
Потрібно враховувати багато факторів.
Але якщо вирішили - «походіть» на безкоштовні консультації до тих, хто цим займається. Потім вирішите напевно 🤝
Ну але ж є умовно перевірені, а є ред флаги як накшталт АО Захист

У мене через 2 тижні юридична освіта буде))
Дозвольте запитати, справжня освіта, з дипломом? Чи як у мене, самоучка?

пояснете як не доводити справу до суду)?
якщо шарашки попродавали колекторам, а ті по одному договору смикають )?
Я самоук, але можу поділитися своїм досвідом та знаннями. Звертайтесь в особисті, поговоримо докладніше.

Дозвольте запитати, справжня освіта, з дипломом? Чи як у мене, самоучка?

Я самоук, але можу поділитися своїм досвідом та знаннями. Звертайтесь в особисті, поговоримо докладніше.
справжня)

а як тут можна в особисті?

Назад
Угорі