Допоможіть в складанні доповідної директору підприємства про можливі телефонні дзвінки шахраїв

• Автор теми Автор теми Evg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 907
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Evg

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
2
Бали
3
Evg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть в складанні доповідної директору підприємства про можливі телефонні дзвінки шахраїв з приводу неіснуючих боргів. Десь на сайті бачив гарний приклад із вказанням статей УК які порушуються і т. д. , але не можу знайти... А дзвінки будуть точно > 20 МФО... Перші декілька днів прострочення.

Допоможіть в складанні доповідної директору підприємства про можливі телефонні дзвінки шахраїв з приводу неіснуючих боргів. Десь на сайті бачив гарний приклад із вказанням статей УК які порушуються і т. д. , але не можу знайти... А дзвінки будуть точно > 20 МФО... Перші декілька днів прострочення.
Устно скажи да и Всьо...

и такое надо??!! ого

• Подобається
Реакції: Geo
Устно можно было бы, но не уверен в его поддержке. Вдруг захочет уволить? Понимаю что по закону не сможет, но по факту будет активно искать причину. А такая объяснительная заверенная в журнале, с номером и т.д. может подстраховать ( теоретически)
Post automatically merged:

Устно можно было бы, но не уверен в его поддержке. Вдруг захочет уволить? Понимаю что по закону не сможет, но по факту будет активно искать причину. А такая объяснительная заверенная в журнале, с номером и т.д. может подстраховать ( теоретически)
Post automatically merged:
Зайди к шефу и прямо все скажи...мол есть долги, могут звонить, разгребаю потихоньку, думаю поймёт..а так будут знать все...

Зайди к шефу и прямо все скажи...мол есть долги, могут звонить, разгребаю потихоньку...а так будут знать все...
Знать будут все по-любому , штат около 600 работников,и только номеров стац. Телефонов около 20... всё в открытом доступе

Знать будут все по-любому , штат около 600 работников,и только номеров стац. Телефонов около 20... всё в открытом доступе
И шо, щас многие так живут, в кредит,подойди к шефу...

Evg, пишите своими словами. Зачем вам статьи УК? Шефа ними пугать хотите?

лучше рассказать. прямо. мож поможет

Evg, пишите своими словами. Зачем вам статьи УК? Шефа ними пугать хотите?
Просто классный пример документа на форуме есть и подстраховать может если что и шефу в помощь при общении с кадрами ( там статьи которые нарушают калы )

З вас що це вимагають на роботі? Та мовчіть зовсім поки, а потім на мороз падайте, що нічого не знаєте! Навіщо вам зайві клопоти?

З вас що це вимагають на роботі? Та мовчіть зовсім поки, а потім на мороз падайте, що нічого не знаєте! Навіщо вам зайві клопоти?
Мені здається, що діяти на випередження - краще ніж очікувати виклику "на ковёр" після того як шефа "накрутить" хтось з дзвонилок. А випасти на мороз наврядчи вийде, наприклад через наявність у доброї половини моїх "шараг" власного фото з паспортом в руках( добре хоч, закрив забув назву, але ту назву писав на бумазі і селфі "чпок").

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі