Допоможіть скласти звернення на рахунок МФО.

• Автор теми Автор теми Діана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 615
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діана

Форумчанин
Дописи
103
Реакції
32
Бали
343
Діана не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечера , допоможіть грамотно скласти звернення до команди зе , добавилась в офіційну групу у фейсбуці, хочу звернути їхню увагу на проблеми населення з МФО. Зробити ще один крок для боротьби з цим МФО.

Доброго вечера , допоможіть грамотно скласти звернення до команди зе , добавилась в офіційну групу у фейсбуці, хочу звернути їхню увагу на проблеми населення з МФО. Зробити ще один крок для боротьби з цим МФО.
Можна дещо взяти з петицій проти мфо

Діана, хіба їхня увага,може бути направлена,у сторону громадян?
Можновладці,думками десь далеко-далеко,щось постійно вирішують,дуже таке важливе..
Вони більше розуміються,на проблемах всесвіту.
Однак,їх треба повертати,сюди,на рідну неньку(чого їм,дуже нехочеться)

Діана, хіба їхня увага,може бути направлена,у сторону громадян?
Можновладці,думками десь далеко-далеко,щось постійно вирішують,дуже таке важливе..
Вони більше розуміються,на проблемах всесвіту.
Однак,їх треба повертати,сюди,на рідну неньку(чого їм,дуже нехочеться)
Можливо коли постійно їм нагадувати на проблеми населення то все таки хоч чуть чуть звернуть увагу . Нагадати їм що вони обіцяли боротися з бандитизмом ( МФО інакше не назву, тому що їхні дії переходять всі рамки) і це ж ми не одні,

Но одним письмом ничего не добьешься!надо всем по такому письму написать.а на какой адрес слать?
Post automatically merged:

Можливо коли постійно їм нагадувати на проблеми населення то все таки хоч чуть чуть звернуть увагу . Нагадати їм що вони обіцяли боротися з бандитизмом ( МФО інакше не назву, тому що їхні дії переходять всі рамки) і це ж ми не одні,
Если каждый кто находится на этом форуме напишет,то может какой то результат будет?

Діана, звичайно треба тикати,їх носом,де вони,та усі їхні попєрєднікі наклали кучки.
Але ж вони,все це знають і сукіни діти,роблять морди,нібито вони тут ні до чого.

Но одним письмом ничего не добьешься!надо всем по такому письму написать.а на какой адрес слать?

Если каждый кто находится на этом форуме напишет,то может какой то результат будет?
Я відправила особисто на офіційну сторінку , залишила відгук на сторінці офіса президента. Ще зариз буду відправляти і на сторінку команди зе, скопіювала петицію і відправляю , скрізь куди тільки знайшла.

Останнє редагування:
Ээх,письма пис
Я відправила особи на офіційну сторінку , залишила відгук на сторінці офіса президента. Ще зариз буду відправляти і на сторінку команди зе, скопіювала петицію і відправляю , скрізь куди тільки знайшла.
Ээх,письма письма,если б их кто-нибудь читал...ну вы на электронный адрес отправляете,а может стоит написать бумажное?или нет смысла?я с электроникой плохо дружу...

Ээх,письма пис

Ээх,письма письма,если б их кто-нибудь читал...ну вы на электронный адрес отправляете,а может стоит написать бумажное?или нет смысла?я с электроникой плохо дружу...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі