Допоможіть правильно написати листа

• Автор теми Автор теми Каренина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Каренина

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
24
Бали
33
Каренина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написала листи на МФО ( Май кредит, Кредит Каса, Ваша Готівочка), але сьогодні отримала повідомлення, що листи повертаються. Підкажіть, що і куди писати далі. Якщо можна, то киньте посилання або копію листа на звернення до Нацкомфіну. Хочу написати лист на повернення коштів. Так в Май кредит переплата вдвічі. Дякую за пораду

Написала листи на МФО ( Май кредит, Кредит Каса, Ваша Готівочка), але сьогодні отримала повідомлення, що листи повертаються. Підкажіть, що і куди писати далі. Якщо можна, то киньте посилання або копію листа на звернення до Нацкомфіну. Хочу написати лист на повернення коштів. Так в Май кредит переплата вдвічі. Дякую за пораду
Тоже хочу написать письмо, но незнаю как)

может вы просто неправильно адрес написали или марку не приклеили? попробуйте еще раз)))

может вы просто неправильно адрес написали или марку не приклеили? попробуйте еще раз)))
Ні, я відправляла 7 штук. 3 вертається, по одному вже прийшла відповідь, інші чекаю на відповідь

Ні, я відправляла 7 штук. 3 вертається, по одному вже прийшла відповідь, інші чекаю на відповідь
Отправили им заказными, эту ху#лапаны не забрали, я так понимаю, по этому и возвращаются. У меня такое по работе было тоже.

Пишите через форму обращения на сайте нацкома

Отправил на сайте обращение. Пришло на емейл вот что. Подскажите пожалуйста.
Офіційна електронна скринька Нацкомфінпослуг noreply nfp.gov.ua
призначена виключно для відправки (надсилання) електронних документів.
З вказаної електронної скриньки не приймаються і не реєструються
будь-які вхідні документи,пропозиції (зауваження), заяви (клопотання) та скарги громадян.
Пропонуємо Вам скористатись "ФОРМОЮ електронного звернення"
на офіційному сайті Нацкомфінпослуг у розділі "Звернення громадян".

Допоможіть будь ласка ,написала повідомлення в нацком за зразком який найшла тут на форумі,коли хотіла відправити вискочило "некоректний ввод", як відправити що б невискакувало оце, дуже потрібно чим скоріше відправити поки ще непродали

Допоможіть будь ласка ,написала повідомлення в нацком за зразком який найшла тут на форумі,коли хотіла відправити вискочило "некоректний ввод", як відправити що б невискакувало оце, дуже потрібно чим скоріше відправити поки ще непродали
зверніть увагу , як ви вказали адресу. В мене щойно теж таке було. Спочтку вулиця будинок квартира місто район область. Як виправила зразу відправилося.

Назад
Угорі