Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так ,я зробила вже . Підписала через дію , але воно завантажило все архівом . Відправила і так все виконавцю . Сподіваюся що підійде , вона ніби адекватна , розмовляла з неюА у Вас есть сам ключ? Электронную подпись имею ввиду?
да, все сделано верно, там формируется архив - внутри всё, что ей нужно есть.Так ,я зробила вже . Підписала через дію , але воно завантажило все архівом . Відправила і так все виконавцю . Сподіваюся що підійде , вона ніби адекватна , розмовляла з нею
Дякую вам що відповілида, все сделано верно, там формируется архив - внутри всё, что ей нужно есть.
Доброго дня, виконавець надіслала зразок заяви на визначення поточного рахунку. Поясніть як його електронної підписати , бо щось нічого не виходить
Вони блокують одразу рахунки,чи можливо домовитися без блокування?Так ,я зробила вже . Підписала через дію , але воно завантажило все архівом . Відправила і так все виконавцю . Сподіваюся що підійде , вона ніби адекватна , розмовляла з нею
Мені заблокували через 1.5 місяці після того як рішення набрало законної сили . Я намагалася домовитися щоб не відкривати ВП , щоб я оплатила так . Але відмовилися надати документ , щоб я оплачувала . І захотіли одразу усю суму . А за устрою домовленістю платити , то це дуже сумнівноВони блокують одразу рахунки,чи можливо домовитися без блокування?
Це у вас Бізнес позика була?Мені заблокували через 1.5 місяці після того як рішення набрало законної сили . Я намагалася домовитися щоб не відкривати ВП , щоб я оплатила так . Але відмовилися надати документ , щоб я оплачувала . І захотіли одразу усю суму . А за устрою домовленістю платити , то це дуже сумнівно
Через скільки приват розблоковує картку , якщо документ про визначення видаткового рахунку надійшов ще вчора у вечері
ТакЦе у вас Бізнес позика була?
З ними пробували домовитися після суду?Я читав що можна частково сплачувати ВП без блокування але то походу треба з виконавцем домовлялися.Я теж мав з ними суд просто)
Намагалися , але хотіли одразу всю суму . Плюс ще за допомогу адвоката ,якому довелося складати пояснення до справи на відзивЗ ними пробували домовитися після суду?Я читав що можна частково сплачувати ВП без блокування але то походу треба з виконавцем домовлялися.Я теж мав з ними суд просто)
В з виконавцем пробували домовитися щоб без блокування,я не розумію навіщо блокувати рахунок, якщо ви добровільно можете вносити.Інша справа коли людинв ігнорує або не хоче платитиНамагалися , але хотіли одразу всю суму . Плюс ще за допомогу адвоката ,якому довелося складати пояснення до справи на відзив. Я вирішила що вже краще по ВР платити .
Погодилась тільки розблокувати на видатковий рахунок . Але вп сплачувати я буду , чоловік буде скидати на карту моїй мамі . Так я зможу оплачувати і дітей нормально лікуватиВ з виконавцем пробували домовитися щоб без блокування,я не розумію навіщо блокувати рахунок, якщо ви добровільно можете вносити.Інша справа коли людинв ігнорує або не хоче платити
Але там 16 тис тільки?Погодилась тільки розблокувати на видатковий рахунок . Але вп сплачувати я буду , чоловік буде скидати на карту моїй мамі . Так я зможу оплачувати і дітей нормально лікувати
ТакАле там 16 тис тільки?
У вас велика сума?
То навіть заробітна картка блокується настільки я розумію?
Будь якаТо навіть заробітна картка блокується настільки я розумію?