Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какая именно вам помощь нужна? Надеюсь не за тело договориться?Доброго дня, Хто може порекомендувати Юриста з МФО
Маю заборгованість з 8 мфо, в суд ще ніхто не подавав, можливо є юристи або інші люди які допоможуть вирішити питання з нимиКакая именно вам помощь нужна? Надеюсь не за тело договориться?
Если на вас в суд никто не подавал, то и юрист вам никакой не нужен. Юристы не решают вопросы с МФО до суда.Маю заборгованість з 8 мфо, в суд ще ніхто не подавав, можливо є юристи або інші люди які допоможуть вирішити питання з ними
Вам в тому питанні юрист не допоможе ніяк.Треба просто чекатиМаю заборгованість з 8 мфо, в суд ще ніхто не подавав, можливо є юристи або інші люди які допоможуть вирішити питання з ними
Що порекомендуєте робити, так як закрити все немає змоги і ще плюс космічні відсотки не хочеться оплатитиЕсли на вас в суд никто не подавал, то и юрист вам никакой не нужен. Юристы не решают вопросы с МФО до суда.
То ви по якому колу влізли?Що порекомендуєте робити, так як закрити все немає змоги і ще плюс космічні відсотки не хочеться оплатити
Перший разТо ви по якому колу влізли?
Не знаю що робити і як подальше вирішувати це всеТо ви по якому колу влізли?
Тобто це ще кредити з 2018 року?Перший раз
Не знаю що робити і як подальше вирішувати це все
Тоді будучи студентом взяв один кредит і немав змоги оплатити і не хотів щоб батьки знали, зареєструвався тут щоб отримати інформацію.Тобто це ще кредити з 2018 року?![]()
блокуватиНе знаю що робити і як подальше вирішувати це все
Недостатньо інформації отримали?Тоді будучи студентом взяв один кредит і немав змоги оплатити і не хотів щоб батьки знали, зареєструвався тут щоб отримати інформацію.
В результаті всі взнали про це і закрили це питання.
А теперішні кредити від весни багато пролонгацій робив, і тут вже не в змозі їх робити і закрити також не можу
Не можу прочитати*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
І добре. То не Вам адресованоНе можу прочитати
Віршована відповідьблокувати
чекати
гроші на юриста
збирати
ставите на телефон щось типу труколлера чи іншої програми яка блокує спам дзвінки.Доброго дня, Хто може порекомендувати Юриста з МФО
Помогут. 30-60 тыс грн до тех пор, пока сами не предложат Вам хорошие условия.Маю заборгованість з 8 мфо, в суд ще ніхто не подавав, можливо є юристи або інші люди які допоможуть вирішити питання з ними
[POSTS=5000]Уже начал процедуру забанивания. Ожидайте.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Тобто все ж таки другий раз?Тоді будучи студентом взяв один кредит і немав змоги оплатити і не хотів щоб батьки знали, зареєструвався тут щоб отримати інформацію.
В результаті всі взнали про це і закрили це питання.
А теперішні кредити від весни багато пролонгацій робив, і тут вже не в змозі їх робити і закрити також не можу