Щоденник Долговая яма. Как выпетлять, чтобы не доставали родителей за мои долги?

• Автор теми Автор теми ябибал
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

ябибал

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
27
Бали
308
ябибал не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем Привет)
влез в яму долговую.. штук до 10 этих мфо.
работаю официально, а зп через кассу никто давать не будет. на форуме все советуют мороз, а как обьяснить родным? я говорю им не общайтесь что типа они давят на меня просто, а мать бегает по хате и переживает. и так батя инвалид после инсульта еще и его ********* начнут скоро.. я вот чего хотел узнать, может кто то подскажет? что если я возьму и пойду на контракт на 3 года я смогу потом проценты отменить формой 5? так как кредит был взят еще до того. просто есть вариант уйти на 3 года и получать с работы зп с сохранением рабочего места и там еще дают денег

Да, сможешь. Форма 5 распространяется на прошлые кредиты
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей
Стаття 14. Пільги військовослужбовцям та членам їх сімей
15. Військовослужбовцям, призваним на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, на весь час їх призову, а військовослужбовцям під час дії особливого періоду, які брали або беруть участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, які перебували або перебувають безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, - штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі банками, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються.

Всем Привет)
влез в яму долговую.. штук до 10 этих мфо.
работаю официально, а зп через кассу никто давать не будет. на форуме все советуют мороз, а как обьяснить родным? я говорю им не общайтесь что типа они давят на меня просто, а мать бегает по хате и переживает. и так батя инвалид после инсульта еще и его ********* начнут скоро.. я вот чего хотел узнать, может кто то подскажет? что если я возьму и пойду на контракт на 3 года я смогу потом проценты отменить формой 5? так как кредит был взят еще до того. просто есть вариант уйти на 3 года и получать с работы зп с сохранением рабочего места и там еще дают денег
Сімки батькам поміняй....

Змінити номер на новий в банках зовсім не проблема.
Я с Вами согласен! Правда вот только есть ли в этом смысл так как они же и нашли этот номер через банк как я понял

Оффтоп

Я с Вами согласен! Правда вот только есть ли в этом смысл так как они же и нашли этот номер через банк как я понял
Не факт, что через банк. Могли по списку контактов с Вашего телефона.

Меняйте! Хуже не будет

Назад
Угорі