Долг за отопление и заблокированные счета всей семье

• Автор теми Автор теми Lacerta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 647

Lacerta

Читач
Дописи
6
Реакції
3
Бали
128
Lacerta не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день.
Интересует такой вопрос.
Имеем долг по отоплению 10 000 грн.
Вчера заблокировали все счета мне, а сегодня - моей маме. Обе прописаны в квартире.
В постановлении исполнительного производства в Дие написано что с нас обеих идет "стягнення в солідарному порядку". При том у нас с мамой разные исполнители, но одна государственная исполнительная служба.

Вопрос в следующем.
Как нам быть в этой ситуации? Мы готовы оплатить этот долг, но!
Счета заблокированы. А мы находимся в Польше (беженцы). Как в таком случае нам оплатить? В Украине никого у нас нет.

Плюс меня интересует что это за "солидарный порядок"?
Я правильно понимаю, что есди допустим от моего имени они получат оплату этого долга, то арест будет снят и с меня, и с мамы?

Вопрос в следующем.
Как нам быть в этой ситуации? Мы готовы оплатить этот долг, но!
Счета заблокированы. А мы находимся в Польше (беженцы). Как в таком случае нам оплатить? В Украине никого у нас нет.
Зв"язуєтесь з виконавцем і кажете що згідні сплатити і щоб він списав з рахунку.
Плюс меня интересует что это за "солидарный порядок"?
Я правильно понимаю, что есди допустим от моего имени они получат оплату этого долга, то арест будет снят и с меня, и с мамы?
Так... Нема різниці хто платник. Вище написав, зв"яжіться з виконавчою і поясніть що кошти в потрібній сумі будуть на
арештованому рахунку і ви хочете, щоб він/вона списали їх в рахунок заборгованості по вик. провадженні.

Думаю те, що ви можете поповнити ( здійснити переказ ) на арештований рахунок укр. банку, вам відомо.

Так, я можу звичайно поповнити арештований рахунок, готівка як раз і є...

Теж думала про такий варінт, чи можливе... Коли так, то це було б добре... щоб зписали з арештованого рахунку, познімали арешти, та відчепились.
І ще питання. Після оплати по виконавчому впровадженню виходить, борг за опалення (його я можу бачити в Приват24, де сплачую комуналку) зникне? Тобто ці кошти які стягнуть, закриють коммуналку, вірно?

Утопление коллекторов оплачивать не нужно.
Там - концы в воду. И смыть отпечатки.
Посылание в суде на данный пост будут излишними.

Так, я можу звичайно поповнити арештований рахунок, готівка як раз і є...

Теж думала про такий варінт, чи можливе... Коли так, то це було б добре... щоб зписали з арештованого рахунку, познімали арешти, та відчепились.
І ще питання. Після оплати по виконавчому впровадженню виходить, борг за опалення (його я можу бачити в Приват24, де сплачую комуналку) зникне? Тобто ці кошти які стягнуть, закриють коммуналку, вірно?
Закриють борг по комуналці на момент видачі судового наказу.
Тобто період який вказаний в позовних вимогах.
У вас же по судовому наказу провадження?

Закриють борг по комуналці на момент видачі судового наказу.
Тобто період який вказаний в позовних вимогах.
У вас же по судовому наказу провадження?
Так, судовий наказ

Назад
Угорі