Долг по кредитке в приватбанке.

Суд був в березні (без мене, тому-що не отримала повестки)
Від ісполнітелей був тільки дзвінок в листопаді(через 8 місяців)родича,що у них є і щоб я пішла домовитися з банком,з тими"хлопцями"що гроші "вибивають"
А у вас отсудили всю сумму, которую показывает пр24 на момент подачи в суд или только часть?

А у вас отсудили всю сумму, которую показывает пр24 на момент подачи в суд или только часть?
Суд присудив 55000,в приват 24 вже 85200 грн
Но вже дали справу у виконавчу,і поклали арешт на майно((

Останнє редагування:

Но вже дали справу у виконавчу,і поклали арешт на майно((
Ви серйозно? Щось у вас історія якась запутана, враження ніби ви нічо не виясняєте, тільки звітуєте тут що вам сповіщають. Дали арешт на майно це вам хто сказав?

Ви серйозно? Щось у вас історія якась запутана, враження ніби ви нічо не виясняєте, тільки звітуєте тут що вам сповіщають. Дали арешт на майно це вам хто сказав?
Чому не вияснюю,я наняла юриста,щоб списали відсотки,які мені нарахували не законно,всьо в двіженіє,я просто відповіла,що може бути,чого треба чекати
Від "КЛАСНОГО" банку Приват
Як тут писав один користувач,не пам'ятаю точно його ніка
Чому не вияснюю,я наняла юриста,щоб списали відсотки,які мені нарахували не законно,всьо в двіженіє,я просто відповіла,що може бути,чого треба чекати
Якщо чесно,всьо дуже жорстко,нерви на взриве
Просто все що діється в рамках привата,мене бісить,а саме що вони роблять що хотять і як хотять
І ніко їм не розкаже

Я помню 9 лет назад приходил чувак бумагу принес о погашении в 1000 грн по кредитке фоткал меня с бумажкой!

Якщо чесно,всьо дуже жорстко,нерви на взриве
Просто все що діється в рамках привата,мене бісить,а саме що вони роблять що хотять і як хотять
І ніко їм не розкаже
тіло кредита у вас яке? Просто по закону і з новими введеннями верховного суду, у клієнтів пб багато шансів виграти справу, ну у вашому випадку є якісь нюанси напевно чому суд задовільнив позовну, а на апеляцію ви не подавали я так розумію?

Ніхто не приходив,ніхто нічого не передавав,був ліштоноша приніс заказний лист,всьо
тіло кредита у вас яке? Просто по закону і з новими введеннями верховного суду, у клієнтів пб багато шансів виграти справу, ну у вашому випадку є якісь нюанси напевно чому суд задовільнив позовну, а на апеляцію ви не подавали я так розумію?
Дивіться
Коли прийшло письмо з суда,мене не було дома,лист відправили назад
Суд відбувся без мене,ще в березні місяці
Про те що суд вирішив, мені вже подзвонили з виконавчої і сказали,що на мене є провадження,що суд присудив повернути ПБ 55000 тис
То було в жовтні
Я відразу пішла до юриста
І він подав на апеляцію
На списання відсотків
А поки то тягнулося,вже прийшов лист з виконавчої,на арешт рухомого майна
Якось так
Ніхто не приходив,ніхто нічого не передавав,був ліштоноша приніс заказний лист,всьо

Дивіться
Коли прийшло письмо з суда,мене не було дома,лист відправили назад
Суд відбувся без мене,ще в березні місяці
Про те що суд вирішив, мені вже подзвонили з виконавчої і сказали,що на мене є провадження,що суд присудив повернути ПБ 55000 тис
То було в жовтні
Я відразу пішла до юриста
І він подав на апеляцію
На списання відсотків
А поки то тягнулося,вже прийшов лист з виконавчої,на арешт рухомого майна
Якось так
А тіло було 15000
На теперішній час вже 85200
І проценти далі ростуть

Останнє редагування:
Всем привет! Подскажите, может кто то сталкивался что приват списыват часть долга?У меня лимит был 4000 + мгновенная расрочка 4000, в общем должен я им 8000 , с апреля месяца не платил ничего ,сейчас набежало 17000. Звонили они мне я не отвечал, на прошлой недели ко мне пришел их сотрудник, поговорил с ним , он сказал что можно что то решить , только в главный офис нужно прийти.Пришел я в офис поговорил с главным , он что то там звонил , считал , ждал я минут 20, потом сказал что есть вариант заплатит 12500 только одним платежом а остальное спишут , но при это нужно составить какой то договор.Может у кого то была такая ситуация?

Всем привет! Подскажите, может кто то сталкивался что приват списыват часть долга?У меня лимит был 4000 + мгновенная расрочка 4000, в общем должен я им 8000 , с апреля месяца не платил ничего ,сейчас набежало 17000. Звонили они мне я не отвечал, на прошлой недели ко мне пришел их сотрудник, поговорил с ним , он сказал что можно что то решить , только в главный офис нужно прийти.Пришел я в офис поговорил с главным , он что то там звонил , считал , ждал я минут 20, потом сказал что есть вариант заплатит 12500 только одним платежом а остальное спишут , но при это нужно составить какой то договор.Может у кого то была такая ситуация?

Недели 2 назад мой клиент по такой схеме задолженность закрыл.

Ruzhik, а я вот не помню, но по-моему не подписывал ничего...
Таки не подписывали, скорее всего. Я несколько месяцев назад перевыпустила универсальную, так как Примат мою заблокировал так, что не могли разблокировать, перевыпустила. Та же картина: сфоткал с кредиткой, СМС и досвидос. Для суда не аргументы.
В 2009-м вместе с зарплатой картой мне навязали ещё и кредитку. Тогда я договор подписала. Но у меня очень большие сомнения, что этот договор найдут,если понадобится.

Здравствуйте. Нужна помощь!!! Была кредитка приват банка с задолженностью 7000 грн с 2013 года. В феврале 2015 подписала договор о реструктуризации на сумму 14700, но пошла чёрная полоса и ни чего не платила. На данный момент насчитали 75000 долга. Сегодня на судовой владе нашла - приват подал в суд.Как быть в данной ситуации?

Здравствуйте. Нужна помощь!!! Была кредитка приват банка с задолженностью 7000 грн с 2013 года. В феврале 2015 подписала договор о реструктуризации на сумму 14700, но пошла чёрная полоса и ни чего не платила. На данный момент насчитали 75000 долга. Сегодня на судовой владе нашла - приват подал в суд.Как быть в данной ситуации?
Здравствуйте, а как они предложили платить по реструктуризации? И это получается спустя два года пришел сотрудник и предложил реструктуризацию? Поправьте меня если что не так написала, тоже есть долг пока не знаю как быть, платить нечем , Альфа выплачиваю

Здравствуйте, а как они предложили платить по реструктуризации? И это получается спустя два года пришел сотрудник и предложил реструктуризацию? Поправьте меня если что не так написала, тоже есть долг пока не знаю как быть, платить нечем , Альфа выплачиваю
Обратилась в отделение приват банка, где и предложили реструктуризацию долга. А что сейчас делать сама не знаю

А мне вот интересно, это они с такой суммы по 400 грн в месяц пени насчитывают? То есть около 14% в месяц????
Перегрелись, что ли?
у меня с кредики суммой в 200 гривен по сто каждый месяц штрафа было.

Мені подаруночок під Новий Рік Приват зробив. Ліміт він мені потроху знімає (було колись 10К, потім 4, тепер 2). А сьогодні прийшли гроші на картку, а нічого з ними зробити не можу, доки кредитний ліміт не буде погашено. Питаю, що за причина? Прострочена заборгованість у інших фінансових установах на основі даних УБКІ. Ото такі справи. Мудацький банк. Став.

Назад
Угорі