Документы подтверждающие переуступку кредита

• Автор теми Автор теми Kril17
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 846
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kril17

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
13
Бали
283
Kril17 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста кто знает какие документы мне должны предоставить конторы которым периуступили мои кредиты ?чтоб было подтверждение что я им действительно должна

Как минимум договор факторинга с подписями и мокрыми печатями, а не ксероксом.

Здравствуйте. Подскажите пожалуйста кто знает какие документы мне должны предоставить конторы которым периуступили мои кредиты ?чтоб было подтверждение что я им действительно должна
  • письмове повідомлення про таке відступлення із деталізацію сум (тіло, %, неустойка) на дату заміни кредитора та поточну дату;
  • доказів такого відступлення:
  • договору про відступлення прав вимоги (заміну кредитора, факторингу тощо);
  • акту приймання-передачі прав вимоги;
  • документів про сплату сум
  • Свідоцтва про реєстрацію ТОВ «Рога та копита» як фінансової установи в Нацкомфінпослуг з вказанням переліку фінансових послуг.
  • Довідки про нараховані відсотки та неустойку з моменту відступлення на користь ТОВ «Рога та копита» прав вимоги за вказаним Договором.

• письмове повідомлення про таке відступлення із деталізацію сум (тіло, %, неустойка) на дату заміни кредитора та поточну дату;
  • Свідоцтва про реєстрацію ТОВ «Рога та копита» як фінансової установи в Нацкомфінпослуг з вказанням переліку фінансових послуг.
  • Довідки про нараховані відсотки та неустойку з моменту відступлення на користь ТОВ «Рога та копита» прав вимоги за вказаним Договором.
А вони це самі знають,що мають присилати???? Вони таких документів не бачили в очі. Комп не має навіть зразків))))

А вони це самі знають,що мають присилати???? Вони таких документів не бачили в очі. Комп не має навіть зразків))))
будут прикидываться, что не знают, высылать то нечего
а вот потребовать все это очень даже можно, в ответ ничего нет, ну значит и нефиг им чего то хотеть, хотелка гуляет лесом

будут прикидываться, что не знают, высылать то нечего
а вот потребовать все это очень даже можно, в ответ ничего нет, ну значит и нефиг им чего то хотеть, хотелка гуляет лесом
Та вони самі, як ті Лишаї ,чи лєшиє,один чорт,реп'яхі!!!))))))

К-Капітал прислав на електронку документи з мокрою печаткою

Спасибо большое!

Мне присылали нечто, вроде и адрес мой, и фамилия, но... "Договор заключен между (пустое место) и тов ..." и далее по тексту. Между кем заключен договор я так и не поняла...

Мне присылали нечто, вроде и адрес мой, и фамилия, но... "Договор заключен между (пустое место) и тов ..." и далее по тексту. Между кем заключен договор я так и не поняла...
Мені таліон взагалі якісь бумажки відксерені прислав, що викупили мій борг у манівео,ніяких мокрих печатків і підписів, все відксерено, і який додаток, але даже мого прізвища не має там ніде

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі