Договір з Слон кредит на 360 днів, хто має справу з таким договором?

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

NataliYa2023

Перевірений
Дописи
405
Реакції
517
Бали
1043
NataliYa2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, почалась прострочка,договір на 360 днів, можливо хтось вже закривав заборгованість за тіло? Через який термін йдуть на поступки? Чи продають вони договір та кому?

В мене були. Чекайте і не ведіться на їх листи та смс, будуть лякати судом і так далі. Через 3 місяця запропонують тіло, якщо не заплатите на 4 місяць запропонують 50-60 відсотків від тіла. Я брав 10000 тисяч в них та закрив за 6000 з гарантійним листом, щодо сплати їми податку на прощення боргу.

Доброго вечора, почалась прострочка,договір на 360 днів, можливо хтось вже закривав заборгованість за тіло? Через який термін йдуть на поступки? Чи продають вони договір та кому?
У меня были. Тело было 15к. Через 2 года продали Коллект центру. Те хотели 38к. Однако получилось договорится за остаток тела так как были три проплаты. Нашли всех кого надо и не надо. Трезвонили везде

У меня были. Тело было 15к. Через 2 года продали Коллект центру. Те хотели 38к. Однако получилось договорится за остаток тела так как были три проплаты. Нашли всех кого надо и не надо. Трезвонили везде
Ви їм надавали докази проплат? Чи в них ця інформація є?
І договір на 360 днів?

Ви їм надавали докази проплат? Чи в них ця інформація є?
І договір на 360 днів?
Квитанции у меня были. Договор да 360 дней. Пришлось в НБУ писать два раза. После этого согласились закрыть за остаток тела.

Квитанции у меня были. Договор да 360 дней. Пришлось в НБУ писать два раза. После этого согласились закрыть за остаток тела.
В мене була одна сплата здається на 400 грн,але платила через кабінет. Квитанцій не маю(
Пришлось в НБУ писать два раза.
На що писали скаргу?

Брав у них кредит на термін 360 днів в цьому році , місяць просрочки , написали в телеграм та запропонували тіло . Гарантійку надали , все закрив тихо й мирно ! Рідним не телефонували .

Брав у них кредит на термін 360 днів в цьому році , місяць просрочки , написали в телеграм та запропонували тіло . Гарантійку надали , все закрив тихо й мирно ! Рідним не телефонували .
Ну это вам повезло.

Кредит крысы всех на уши поднимут. Хотя в моем случае звонили и хамили только мне.
У мене звонили теж тільки мені , але потім підключили своїх підсосів ( юр стимул ) а ті уже телефонували всім підряд , просили уточнити данні .

Как сейчас у вас с ними?
Написав на електронну почту їм з пропозиціями , поки мовчать . Видно на поступки йти ніхто не збирається тому коплю гроші на суд (на всяк випадок ) бо порахував якщо почати сплачувати їм їхні проценти то вже краще дочекатись поки докрутять до своїх 80+ та подадуть позов до суду . Так навіть економічно дешевше вийде , та ще й можливість відсотки скосити )
Моя вам порада , ні в яку не спілкуйтесь по телефону , напишіть їм на електронну пошту з вашими пропозиціями можливо щось і вийде. Збирайте кошти на юриста , краще бути готовим !

Написав на електронну почту їм з пропозиціями , поки мовчать . Видно на поступки йти ніхто не збирається тому коплю гроші на суд (на всяк випадок ) бо порахував якщо почати сплачувати їм їхні проценти то вже краще дочекатись поки докрутять до своїх 80+ та подадуть позов до суду . Так навіть економічно дешевше вийде , та ще й можливість відсотки скосити )
Моя вам порада , ні в яку не спілкуйтесь по телефону , напишіть їм на електронну пошту з вашими пропозиціями можливо щось і вийде. Збирайте кошти на юриста , краще бути готовим !
Они меня по договору поручения спустя 2 года отдали Коллект центру. Те хотели 38к с тела 15к. Но у меня были три проплаты и квитанции, что я НБУ и предоставил. Коллект центр молчали после этого полгода, потом предложили тело, ещё одна жалоба НБУ и закрыл за остаток тела 7,5к. Но у меня по ним были проплаты. Они кстати насчитали 3 тела и остановились.

Добрий день! У мене кредит у " Slon" на 8000грн. Брала на місяць, але в договорі пише 365днів. Відверто кажучи, отетеріла,бо побачила це вже після отримання грошей. Чому 365 ,якщо я просила на 30....Якщо я до закінчення 30 днів поверну 8000 мене відпустять з миром?))) Чи я їм ще буду винна?

Добрий день! У мене кредит у " Slon" на 8000грн. Брала на місяць, але в договорі пише 365днів. Відверто кажучи, отетеріла,бо побачила це вже після отримання грошей. Чому 365 ,якщо я просила на 30....Якщо я до закінчення 30 днів поверну 8000 мене відпустять з миром?))) Чи я їм ще буду винна?
А Ви брали безпроцентний займ?

Якщо я до закінчення 30 днів поверну 8000 мене відпустять з миром?))) Чи я їм ще буду винна?
Якщо вчасно - все буде гуд, згідно тієї суми на яку підписались.
Якщо піде протермінування, тоді і запрацюють оті 365 днів.
На протязі цього часу вони цілком законно можуть нараховувати вам "бєшені" відсотки.

Якщо вчасно - все буде гуд, згідно тієї суми на яку підписались.
Якщо піде протермінування, тоді і запрацюють оті 365 днів.
На протязі цього часу вони цілком законно можуть нараховувати вам "бєшені" відсотки.
Дякую
А Ви брали безпроцентний займ?
Було вказано, що перша позика під 0.1
Дякую

Було вказано, що перша позика під 0.1
0.01

Слонів можна закрити і за пів тіла через 3 місяці прострочки, ну це на випадок, якщо нічим віддавати зараз. А так звичайно закриєте в кінці місяця скільки брали!) Та забутьте про це болото і більше ніколи в нього не влазьте!

Назад
Угорі