Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я себе в Асвп перевіряю завждиВсім привіт. Скажіть будь ласка якщо в додатку дія у розділі виконавчі провадження пише у вас все добре відкритих проваджень немає це означає що инн ще ніхто не зробив?
Дия иногда глючит.Всім привіт. Скажіть будь ласка якщо в додатку дія у розділі виконавчі провадження пише у вас все добре відкритих проваджень немає це означає що инн ще ніхто не зробив?
Там не завжди вчасно оновлюється інформація.Перевіряйте в реєстрах.Всім привіт. Скажіть будь ласка якщо в додатку дія у розділі виконавчі провадження пише у вас все добре відкритих проваджень немає це означає що инн ще ніхто не зробив?
Як туди зайти? Вона платна?Дия иногда глючит.
проверяйте в реестре должников/асвп
Я там не розумію як. Там перше заповнити свої дані а далі дані по якій справі яких в мене немаєЯ себе в Асвп перевіряю завжди
Можете по коду.Безкоштовно.Як туди зайти? Вона платна?
Я там не розумію як. Там перше заповнити свої дані а далі дані по якій справі яких в мене немає
просто вводите свои фио или идент код, и жмите поискЯк туди зайти? Вона платна?
Я там не розумію як. Там перше заповнити свої дані а далі дані по якій справі яких в мене немає
Стягнення боргів пункт так? Там пише записів не знайдено уточніть питанняМожете по коду.Безкоштовно.
Пишете свои ФИО и всё..Стягувач юридична особа.Як туди зайти? Вона платна?
Могут быть однофамильцы,у мужа много такихПишете свои ФИО и всё..Стягувач юридична особа.
Введіть свої данні і пошукОсь це?? Стягнення коштів?
Це означає немає?Пишете свои ФИО и всё..Стягувач юридична особа.
Там треба обрати категорію стягнення коштів після того як ввела дані?Могут быть однофамильцы,у мужа много таких,а я пока такая одна
Введіть свої данні і пошук
Я не обираюЦе означає немає?
Там треба обрати категорію стягнення коштів після того як ввела дані?
Просто свої данні і шукатиЯ не обираю
І якщо пише записів не знайдено то все ок?Я не обираю
Просто свої данні і шукати
Думаю,що так.І якщо пише записів не знайдено то все ок?
Нету ничего!Чисто.Це означає немає?
Там треба обрати категорію стягнення коштів після того як ввела дані?
А якщо прийшов лист в якому писало що у вас останній шанс оплатити в іншому випадку всі рахунки будуть заблоковані і відбудеться примусове стягнення коштів через суд то це означає чекати инн так?Нету ничего!Чисто.