Додаткові проценти за перевищення кредитного ліміту

• Автор теми Автор теми aliator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

aliator

Форумчанин
Дописи
50
Реакції
24
Бали
283
aliator не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. В мене був ліміт 30 000, я завядки росрочкі зайшов в мінус. Там щось було -75 з копійками. Все платив вчасно. Але пошла жара - банк почав кожного дня знімати 1500 грн за "Додаткові проценти за перевищення кредитного ліміту" я так розумію хочуть мене загнати у великий борг і подати до суду. У кого ще так? чи це законно?

Доброго дня. В мене був ліміт 30 000, я завядки росрочкі зайшов в мінус. Там щось було -75 з копійками. Все платив вчасно. Але пошла жара - банк почав кожного дня знімати 1500 грн за "Додаткові проценти за перевищення кредитного ліміту" я так розумію хочуть мене загнати у великий борг і подати до суду. У кого ще так? чи це законно?
Що за банк? Раніше був відсоток підвищений за несанкціонований овердрафт, але то було раніше і не в таких розмірах.

Бачу моно. Запитайте на гарячій лінії що то.

відповідь банка:
01.10 ми списали у вас відсотки по перевищенню ліміту по стандартній ставці 3,1% на місяць, хоча у вас мало пройти списання по ставці 6,2% на місяць.
Справа в тому, що відсоткова ставка 6.2% застосовується у тому випадку, якщо на кінець минулого місяця сума перевищення ліміту по картці складає більше 1000 грн або наявне прострочення через невнесення мінімального платежу.
Тому сьогодні було проведено досписання тих 3,1%, які ми недосписали вчора. Вибачте, що плутанина з двома списаннями принесла дискомфорт

Чи буде завтра знову списання 1500?

Ні, завтра не буде списання. Ці зміни запроваджено для запобігання ситуацій із перевищенням кредитного ліміту та сприяння своєчасному погашенню заборгованості. Важливо зазначити, що стандартні умови користування кредитними коштами, включаючи пільговий період, залишаються незмінними. В Умовах та правилах у розділі "7. Порядок внесення змін до Договору" зазначено право банку про внесення змін до умов та порядку інформування про них. При відкритті картки Клієнт погоджується із цим порядком.

п.с. Скажіть - це взагалі законно? і чому це тільки зараз почали робити. що за бред. Картка моно з січня 2018 року....
я бачу що вони малюють борг більше 100 000 щоб піти на суд. суу....к...

Вітаю! Можливо хтось вже стикався с даним випадком, монобанк нараховував 3,1% по кредиту, з цього місяця зняли додаткові відсотки в розмірі 6,2% за перевищення кредитного ліміту, ніякий додатковий договір я не підписував, чи законні взагалі ці відсотки підкажіть будь ласка!

Выше уже обсуждали 👆
Я так понял, монобанк решил порадовать своих клиентов подарками...

Выше уже обсуждали 👆
Я так понял, монобанк решил порадовать своих клиентов подарками...
Выходит что да(
Но с чего вдруг? То есть они могут придумать все что им захочется без какого либо согласия на эти условия?
Тех поддержка плавает, сами не понимают что отвечать.

Но с чего вдруг? То есть они могут придумать все что им захочется без какого либо согласия на эти условия?
Получается так... Вообще сейчас банки земли под собой не чувствуют. Да разве только банки...
В 2015 году МФО берега из виду теряли, творили все, что им угодно было. А вот сейчас их приструнили чуток, а банки зато творят вообще все, что пожелают. Мне от других банков постоянно приходят сообщения об "изменениях в публичном договоре" и так далее.

Тех поддержка плавает, сами не понимают что отвечать.
Не удивлен. Набрали тупиздней по объявлениям.

Вітаю! Можливо хтось вже стикався с даним випадком, монобанк нараховував 3,1% по кредиту, з цього місяця зняли додаткові відсотки в розмірі 6,2% за перевищення кредитного ліміту, ніякий додатковий договір я не підписував, чи законні взагалі ці відсотки підкажіть будь ласка!
о бачу обновку підігнали

Певно Гороховському яхт не вистачає, а може з десяток колекційних автомобілів в автопарку ну мусите вже постаратись і вкластися в це благе діло

Останнє редагування:
Прикол. Не много поскандалил и вернули обратно, впервые такое вижу)

Вкладення

• IMG_7761.webp
    IMG_7761.webp
    21.1 Кб · Перегляди: 106
о бачу обновку підігнали

Певно Гороховському яхт не вистачає, а може з десяток колекційних автомобілів в автопарку ну мусите вже постаратись і вкластися в це благе діло
Почитайте Гетьманцева у його фб....він щось там пише про Гороховського і його надприбудковість яку треба спрямувати на ЗСУ. Певне не домовились.

pavelu, Я тоже таке хочу!!! Що ви їм писали? на що посилалися

Добрий день, у меня тоже возникла ситуация, в прошлом году подали в суд, но я договорилась про реструктуризация, платила, правда не всегда ту суму что надо ,но платила, и тут сегодня приходит списання за перевищення кредитного ліміту 1574,15 за листопад, начала с ними переписку и в итоге вернули все как было)поэтому если у кого-то тоже такая ситуация надо не молчать а писать им, они сначала пытаются убедить что так надо и все ок, но потом сдаются

Назад
Угорі