Доброго дня всім , підскажіть як краще вийти з цього ?

• Автор теми Автор теми REAKtor
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

REAKtor

Читач
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
REAKtor не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ця я в мене історія тянеться це від 04.05.2019 коли я по набирався дуже багато кредитів заставила ситуація . Я старався сплачувати все як вони казали не було жодної прострочки взагалі . Прийшов той момент шо я всі закрив мікрозайми і думав нарешті все більше не залізу але це житя і зара винний тим всі якиі був позакривав , і немаю маю можливості заплатити ці космічні відсотки , звонив просив давайте тіло закрию , нехочуть йти на зустріч . Батьків попередив шо так сталося але дуже не довольні і відносини змінилися . Зара відсилають листи і почали звонити до них . Маю такі кредити ( KF.UA . Бистрозайм , Укр позика ,Майкредіт , Кешбері , Монейвео , Алекс кредіт ,Качай гроші , Мілоан ,Кредт плюс , Дінеро). За весь час давно вже переплатив то шо взяв . Підскажіть будь ласка як краще поступити ?

Ця я в мене історія тянеться це від 04.05.2019 коли я по набирався дуже багато кредитів заставила ситуація . Я старався сплачувати все як вони казали не було жодної прострочки взагалі . Прийшов той момент шо я всі закрив мікрозайми і думав нарешті все більше не залізу але це житя і зара винний тим всі якиі був позакривав , і немаю маю можливості заплатити ці космічні відсотки , звонив просив давайте тіло закрию , нехочуть йти на зустріч . Батьків попередив шо так сталося але дуже не довольні і відносини змінилися . Зара відсилають листи і почали звонити до них . Маю такі кредити ( KF.UA . Бистрозайм , Укр позика ,Майкредіт , Кешбері , Монейвео , Алекс кредіт ,Качай гроші , Мілоан ,Кредт плюс , Дінеро). За весь час давно вже переплатив то шо взяв . Підскажіть будь ласка як краще поступити ?
Якщо ви невзмозі платити, то вмикаємо режим сніжинки і зустрічаємо Новий рік)) читайте форум,тут дуже багато корисної інформації. І тут всі в такій же ситуації))

От і я взяла кредит всі закрила і декілька місяців влізла ще більше. Зара думаю був би тоді цей розум так ні прийшов коли все. Хочете пишіть листи а ні то чекайте акцій. Або взагалі забудьте що вони є. Будете готові згадаєте. Може ще хтось щось напише то вирішите що.

Якщо ви невзмозі платити, то вмикаємо режим сніжинки і зустрічаємо Новий рік)) читайте форум,тут дуже багато корисної інформації. І тут всі в такій же ситуації))
А пролонгації це не вихід,ними ви ще більше затягуєте зашморг на вашій шиї. Або закрити зразу ,або чекати поки тіло запропонують)) мені вже багато хто пропонує тіло,але заплачу коли я цього захочу)) вони почекають))

Лучший выход если платит нечем или не собираетесь это мороз. Скачать труколлер и блочить их. Не брать все близко к сердцу. И проверять себя в бюро кредитных историй.

Теми, REAKtor, зачем вообще что то платить?!Три -четыре месяца они помучают и все,и после того как помучают ,вам уже будет все равно

На тіло вони зразу і не погодяться, бо хочуть ще крім тіла і останню рубашку з вас зняти. Так що вірно кажуть, поки не намагайтеся таким чином вирішувати, тому що переговори крім бруду з їхньої сторони нічого не дадуть. Шукайте свої слабкі сторони, укріплюйтесь, і все буде добре в 2020)

Лучший выход если платит нечем или не собираетесь это мороз. Скачать труколлер и блочить их. Не брать все близко к сердцу. И проверять себя в бюро кредитных историй.
А при чем тут бюро кредитных историй???

І у мене була така ж ситуація - закрила, а пізніше влізла ще раз(
Але оцей ще раз, виявився таки останнім, бо вчасно знайшла форум
От якби ж я ще і пролонгацій не робила, то можна б було сказати, що я всім їм відомстила...))))))) але ж ні, таки лонгувала! Зате тепер на повному ігнорі від них!
У вас є плюс: батьки вже знають, тому нічого же не доведеться їм розповідати
Просто читайте собі форум, оберіть свою тактику, встановіть програму із блокування дзвінків, і не сіпайтесь більше з жодними пролонгаціми
Коли добре вивчити форум, зрозумієте як вам діяти

А в БКИ проверять для чего? Что это даст? А то я чет не в курсе смотрю судову в ладу и боржныкив.

Ну там же вроде должники отображаются
Можно я не правильно написала, название, тогда прошу прощения)
Все ок!
Вот реестр должников - Єдиний реєстр боржників
И Судова влада - http://reyestr.court.gov.ua

А УБКИ нужно только для новых рекордов по количеству займов в МФО.. ;)

эти д*билы уже и так довели народ что кому не позвони предупредить, даже объяснить до конца не успеваешь как сами говорят вообще нет повода переживать, для этого и так есть за что и за кого, пусть звонят сколько хотят, мы знаем что делать и как себя вести. Интересно что они будут делать когда наступит момент когда так будет всюду и со всеми куда ни ткнись, будут ли по прежнему выдавать всем подряд невзирая на зарплату, имущество и всё остальное.

Назад
Угорі