Доброго дня!!! Потрібен хороший юрист 7 ВП

• Автор теми Автор теми Mila111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 2K

Mila111

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
19
Бали
2565
Mila111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Об'їздила 3 юристів ніхто діла мати з виконавчими провадженнями не хоче кажуть не їх профіль. Допоможіть що робить!!! Де знайти хорошого спеціаліста.

Якщо відкрито 7 проваджень то яку суму максимальну з зарплати можуть знімати? Якщо рахувати по 20% на одне провадження, то навіть всієї зарплати на 7 проваджень не вистачить
20 % ибаста. Хоть 7 хоть 777. Ну максимум вроде 50, но это не точно. Самый вариант снести ип к ипеням. И все дела.

Так 20 % или 50% каждый юрист говорит по разному,а как на самом деле не понятно, я задавала вопрос 10 юристам и каждый по разному говорит,кто 20 кто 50

Так 20 % или 50% каждый юрист говорит по разному,а как на самом деле не понятно, я задавала вопрос 10 юристам и каждый по разному говорит,кто 20 кто 50
Они тоже не знают точно ?
Вон посмотрите,Bolt написал же, всё верно,тк тоже не знает,20 или 50.. ??

К кому же тогда обращаться,чтобы это было на уровне закона? Бухгалтер на работе говорит 50% буду удерживать и подавайте на меня хоть в суд, где найти ответ?

20%!!!
Они тоже не знают точно ?
Вон посмотрите,Bolt написал же, всё верно,тк тоже не знает,20 или 50.. ??
Почему же, мы знаем точно...!
20% об этом и написал... 50% это максимум при разных видах взысканий...
К кому же тогда обращаться,чтобы это было на уровне закона? Бухгалтер на работе говорит 50% буду удерживать и подавайте на меня хоть в суд, где найти ответ?
В каком смысле на уровне закона... Бухгалтер может много чего говорить, так как не понимает, что говорит... На каком основании он собирается удерживать...? А Вы не в суд на него подавайте, а в полицию заявляйте...

Доброго дня! Об'їздила 3 юристів ніхто діла мати з виконавчими провадженнями не хоче кажуть не їх профіль. Допоможіть що робить!!! Де знайти хорошого спеціаліста.
Тут є юристи!!! Зверніться до них! Юрист з форуму допоміг мені вдало знести 3 инн

Снести ИНН это само собой,сейчас собираю деньги на них так как у меня 3 инн пока что, но бухгалтерия в это время высчитывает 50% от заработка и не знаю как с ней бороться и как ей доказать, что 20 % а не 50% Пришли на предприятия пока 2 инн, уже ей и статьи закона писала
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про виконавче провадження
Стаття 70. Розмір відрахувань із заробітної плати, пенсії, стипендії та інших доходів боржника
1. Розмір відрахувань із заробітної плати, пенсії, стипендії та інших доходів боржника вираховується із суми, що залишається після утримання податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
2. Із заробітної плати боржника може бути утримано за виконавчими документами до погашення у повному обсязі заборгованості:
у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням, - 50 відсотків;
за іншими видами стягнень, якщо інше не передбачено законом, - 20 відсотків.

Кодекс законів про працю України
Стаття 128. Обмеження розміру відрахувань із заробітної плати
При кожній виплаті заробітної плати загальний розмір усіх відрахувань не може перевищувати двадцяти процентів, а у випадках, окремо передбачених законодавством України, - п'ятидесяти процентів заробітної плати, яка належить до виплати працівникові.
При відрахуванні з заробітної плати за кількома виконавчими документами за працівником у всякому разі повинно бути збережено п'ятдесят процентів заробітку.

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про оплату праці
Стаття 26. Обмеження розміру відрахувань із заробітної плати
Відрахування із заробітної плати можуть провадитися тільки у випадках, передбачених законодавством.
При кожній виплаті заробітної плати загальний розмір усіх відрахувань не може перевищувати двадцяти відсотків, а у випадках, передбачених законодавством, - п'ятдесяти відсотків заробітної плати, що належить до виплати працівникам. все бесполезно

Назад
Угорі