Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Укр кредит фінанс+380 (50) 449 22 47
Чей номер подскажите плиз?
Раз 10 с утра ?
Закупили нові номери? Моєму чоловіку теж продзвонюють по понеділках та по п'ятницях чомусь, 1 короткий дзвінок і все. Мабуть, перевіряють чи він на зв'язку. І теж з номерів тільки 050.+380 (50) 449 22 47
Раз 10 с утра ?
В поліцію пишіть, обов'язково.Сегодня позвонила борзая такая органами опеки пугала. Мол, проверят, если я долг не отдаю, значит, дети голодают... Чтоб до трьох часов погасила.... Как ей пасть заткнуть??? А вчера вообще смс прислали, что в ЗМИ информацию обо мне растрезвонят и такое в договоре прописано... Скажите, может жалобу написать?? В нацкомфін, полицию????
Може, підкажете як, де??? Бо хамство цих шавок зашкалює... Їй сказали "фас" в вона гавкає!!!!В поліцію пишіть, обов'язково.
А Вам, извините, шо сказали, шо Вы её слушаете и проникаетесь их бреднями про опеку и СМИ?Може, підкажете як, де??? Бо хамство цих шавок зашкалює... Їй сказали "фас" в вона гавкає!!!!
Часом не з манібум така борза??? У мене мані бум, кредитекспрес дітей відбиралиСегодня позвонила борзая такая органами опеки пугала. Мол, проверят, если я долг не отдаю, значит, дети голодают... Чтоб до трьох часов погасила.... Как ей пасть заткнуть??? А вчера вообще смс прислали, что в ЗМИ информацию обо мне растрезвонят и такое в договоре прописано... Скажите, может жалобу написать?? В нацкомфін, полицию????
З Кредит касси.Часом не з манібум така борза??? У мене мані бум, кредитекспрес дітей відбирали
Я вже за них і забула. З місяці як не дають про себе знати. Та ніхто у Вас дітей не відбере. Вони просто залякують Вас. Заспокойтеся!З Кредит касси.
Підказати де поліція???Може, підкажете як, де??? Бо хамство цих шавок зашкалює... Їй сказали "фас" в вона гавкає!!!!
А у вас є борг перед ними? Скільки???Я вже за них і забула. З місяці як не дають про себе знати. Та ніхто у Вас дітей не відбере. Вони просто залякують Вас. Заспокойтеся!
10000А у вас є борг перед ними? Скільки???
Подскажите ещё один номер 0443371034 обычно звонит постоянно и не меняется+380 (50) 449 22 47
Раз 10 с утра ?
то что нашел так это, то что робот спамит, а от какой шараги не знаюПодскажите ещё один номер 0443371034 обычно звонит постоянно и не меняется
Обычно мне робот спамил в кешбери но были разные номера а тут один и тотже 8 разто что нашел так это, то что робот спамит, а от какой шараги не знаю