Доброе утро в субботу, подскажите

• Автор теми Автор теми vik2442
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

vik2442

Форумчанин
Дописи
165
Реакції
34
Бали
5125
vik2442 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
‭+380 (50) 449 22 47‬
Чей номер подскажите плиз?
Раз 10 с утра ?

‭+380 (50) 449 22 47‬
Чей номер подскажите плиз?
Раз 10 с утра ?
Закупили нові номери? Моєму чоловіку теж продзвонюють по понеділках та по п'ятницях чомусь, 1 короткий дзвінок і все. Мабуть, перевіряють чи він на зв'язку. І теж з номерів тільки 050.

кредит касса заниметься херней. и контактным звонят.

Мне КредитКасса звонит с номеров 067 574/573/571... При чем уже расписание составил под них - 8:20, потом 13:10 или 14:10, и уже в период 16-17 как получится. Но да, вообше конченные, последний меседж был - заплати к 21 или придем и будешь на улице ночевать))

Зачем вы вообще паритесь чьи номера? ypoдoв этих. Блокируйте, скачивайте программы...Живите себе. У меня в черном списке номеров 150. Все кто мне нужен я знаю, левые нах..

Сегодня позвонила борзая такая органами опеки пугала. Мол, проверят, если я долг не отдаю, значит, дети голодают... Чтоб до трьох часов погасила.... Как ей пасть заткнуть??? А вчера вообще смс прислали, что в ЗМИ информацию обо мне растрезвонят и такое в договоре прописано... Скажите, может жалобу написать?? В нацкомфін, полицию????

Сегодня позвонила борзая такая органами опеки пугала. Мол, проверят, если я долг не отдаю, значит, дети голодают... Чтоб до трьох часов погасила.... Как ей пасть заткнуть??? А вчера вообще смс прислали, что в ЗМИ информацию обо мне растрезвонят и такое в договоре прописано... Скажите, может жалобу написать?? В нацкомфін, полицию????
В поліцію пишіть, обов'язково.

Може, підкажете як, де??? Бо хамство цих шавок зашкалює... Їй сказали "фас" в вона гавкає!!!!
А Вам, извините, шо сказали, шо Вы её слушаете и проникаетесь их бреднями про опеку и СМИ?

Часом не з манібум така борза??? У мене мані бум, кредитекспрес дітей відбирали

Irena, може поставите телефон на беззвучний режим та не будете піднімати трубку. Я так теж перетерпіла, бо не могла змінити номер із- за роботи. І все. А то можна слухати вічність і не переслухати г**на в трубку. Вибирайте.
Post automatically merged:

Може, підкажете як, де??? Бо хамство цих шавок зашкалює... Їй сказали "фас" в вона гавкає!!!!
Підказати де поліція???

Останнє редагування:
Назад
Угорі