Добрались на работу родителей. наговори такой дичи....

• Автор теми Автор теми azo199217
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

azo199217

Верифицированный
✩ Premium ✩
Дописи
2669
Реакції
2106
Бали
698
azo199217 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кому знаком Юрій Олексійович Гордієнко? номер телефона оставил 0631301971...... Дозвонился в школу к матери и такое устроил, что просто жуть.... заимел всех и вся......

Кому знаком Юрій Олексійович Гордієнко? номер телефона оставил 0631301971...... Дозвонился в школу к матери и такое устроил, что просто жуть.... заимел всех и вся......
очередной прид*рок без роду и племени, вот здесь про него 0631301971 – Кількість оцінок: 1× Нейтральний …
Спочатку відрекомендувались , як юридичний департамент, Юрій Олексійович Гордієнко, коллектор -що якась фінансова компанія подала йому скургу про не виплату кредиту, назву фінансової компанії він не пам"ятає,требував повернути кредит, розмовляв на підвищених тонах, потім з матюками, погрозами, потім виявилось ,що він фізична особа, яка вимагає кредити , назву компанії так і не згадав

azo199217, А які саме чмoшнuкu добралися?
Я от також чекаю,кого ще вони знайдуть?
В мене таке відчуття,що вони обздвонили вже весь світ.

как создать тему ?

все узнал это сслоан, верней информ гарант.... а со мнгой ска сегодня вежливо разговаривал, говорил все мы люди, найдем решение

все узнал это сслоан, верней информ гарант.... а со мнгой ска сегодня вежливо разговаривал, говорил все мы люди, найдем решение
Вот и у меня важливо разговаривал не знаю что ждать дальше

Хз, пока еще не дошел до этого момента. Но разве они не понимают, что такими методами наоборот отталкивает от оплаты. Я, например, если маму не дай бог уволят, то ни одному МФО не заплачу.

Хз, пока еще не дошел до этого момента. Но разве они не понимают, что такими методами наоборот отталкивает от оплаты. Я, например, если маму не дай бог уволят, то ни одному МФО не заплачу.
От і я не розумію цих методів!!! Роблять лише гірше собі!!!

Tara3, Ми на початку прострочок також планували закривати їх по черзі.Але після трьох місяців прострочок і їхніх методів стимулювання до оплати нікому навіть тіло кредиту платити не будемо.І нехай хоч на Марс дзвонять.

согласна, я тоже пока готова тело оплатить по реструктуризации, но если кого-то из родни уволят, то ни копейки не получать, даже через суд

нацком вам по сслоун что-то ответил? списали? заморозили?

согласна, я тоже пока готова тело оплатить по реструктуризации, но если кого-то из родни уволят, то ни копейки не получать, даже через суд

нацком вам по сслоун что-то ответил? списали? заморозили?
нет..... пока ответа нет

Я 08.02 отправила пока никаких изменений

А мне кредит + 3 раза на работу звонил и к маме,но я сказала что барыги,денег хотят ,ни кто не ведётся,начальница говорит опять звонили сказали ребёнка с садика приедут заберут и чтоб меня уволили,ну ч сказала ок,где подписать заявление ,дружно поражали и все

не знаю, по примеру как на сайте
Я написал в Сслоан, пришел отбой, потом в Нацком и в копию кинул Сслоан, через три дня пришел ответ от Сслоан, что мол уважаемый только для Вас реструктуризация доступна как никогда, попал в 3-ку счастливчиков.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу