до кого взагалі звернутися якщо МФО тероризують родичів, сусідів і тд?

• Автор теми Автор теми MaksymiukN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 511

MaksymiukN

Форумчанин
Дописи
18
Реакції
2
Бали
5060
MaksymiukN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Постало таке питання до кого взагалі звернутися якщо МФО тероризують родичів, сусідів і тд? Проблема не тільки в попередньо написаному а і в тому що нацкомфін постійно дає негативну відповідь. Реально з 10 кредитів один можливо закрили через виявлені порушення, все інше "надайте копії, чеки" і тд. Платежі були роблені в різний час і з різних карток тому шукати реально голку в стозі соломи не хочеться. Підскажіть будь ласка куди ще можна звернутися, написати заяву або щось в цьому роді?

Всім привіт! Постало таке питання до кого взагалі звернутися якщо МФО тероризують родичів, сусідів і тд? Проблема не тільки в попередньо написаному а і в тому що нацкомфін постійно дає негативну відповідь. Реально з 10 кредитів один можливо закрили через виявлені порушення, все інше "надайте копії, чеки" і тд. Платежі були роблені в різний час і з різних карток тому шукати реально голку в стозі соломи не хочеться. Підскажіть будь ласка куди ще можна звернутися, написати заяву або щось в цьому роді?
Террор - это прерогатива полиции, даже если напишите по этому поводу в нацкомфинуслуг, то ваше заявление перенаправят в полицию.

Террор - это прерогатива полиции, даже если напишите по этому поводу в нацкомфинуслуг, то ваше заявление перенаправят в полицию.
так на рахунок скарг на дзвінки і тд це зрозуміло, а про нацкомфін я мав на увазі що вони абсолютно нічого не хочуть робити і чи є ще якісь служби в Україні щоб туди звернутися на рахунок таких питань

так на рахунок скарг на дзвінки і тд це зрозуміло, а про нацкомфін я мав на увазі що вони абсолютно нічого не хочуть робити і чи є ще якісь служби в Україні щоб туди звернутися на рахунок таких питань
С 1 июля курировать МФО будет НБУ

Я коли дзвонив, то перед тим нічого не формував, мозги не працювали. Ті С*ки зробили коладж на моїх дітей та дружину. Я закипів, просто закипів. Почав шукати в інтернеті номера в ген.прокуратуру і натрапив на Ур.гарячу лінію. Незадумуючись набрав. І не даремно.
Завтра ше на алексів накапаю та на укрпозику. Вони вроді не чорнять з колажами, але мозок вже виїли багатьом родичам. Мені не дуже їдять бо я їх ставлю в стойло зразу, але родичів дістають. Доречі, хто з ними стикався напишіть, шо ці дятли можуть викинути.
Что за шараги такие коллажи делает??

Назад
Угорі