До кого можна звернутися для закриття МФО?

• Автор теми Автор теми Flax
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 543

Flax

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
7
Бали
278
Flax не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
До кого можна звернутися за допомогою для закриття боргів МФО?

Є близько 10 МФО, три з них яким більше 5 років. Хотів звернутися то АК «Закон», але відгуки не порадували.

Кого можете порадити?

Є близько 10 МФО, три з них яким більше 5 років. Хотів звернутися то АК «Закон», але відгуки не порадували.

Кого можете порадити?
Никто не помогает закрывать МФО, кроме мошенников.
Вы на форум попали уже, читайте, вся инфа в бесплатном доступе.

Никто не помогает закрывать МФО, кроме мошенников.
Вы на форум попали уже, читайте, вся инфа в бесплатном доступе.
Я просто рік тому працював із «Закон», вони допомогли закрити 7 кредитів за тіло, але зараз ціни у них шалені та відгуки не дуже.

Самостійно можете закрити тільки ви. Адвокати/юристи допомагають тільки коли вже на вас подали в суд. Ну а ті хто кажуть вам що допоможуть закрити за гроші то все шарлатани. Будуть качати з вас гроші і вводити в оману до останнього. Багато інформації є на форумі. В розділі МФО, шукаєте по назві яке вам потрібно і читаєте щоденники людей.

Ну я так понял они договаривались с теми клоунами об закрытии за тело, так и помогли 😂.
Я не особо люблю с ними вести диалоги, поэтому вряд ли у меня что-то получится, вот и хотел бы узнать кто этим помимо Закон занимается.

Ну я так понял они договаривались с теми клоунами об закрытии за тело, так и помогли 😂.
Я не особо люблю с ними вести диалоги, поэтому вряд ли у меня что-то получится, вот и хотел бы узнать кто этим помимо Закон занимается.
и много на помощников потратили , может там по срокам мфо само бы на тело согласилось?

Кого можете порадити?
Спробуйте самі зв'язатись з МФО і запропонувати свої умови.
Діалог можна вести через електронну пошту....

Такие компании ни с кем не договариваются, они только обещают и деньги ваши берут.
А МФО сами идут на тело через некоторое время и сами его предлагают.

Спробуйте самі зв'язатись з МФО і запропонувати свої умови.

Діалог можна вести через електронну пошту....
Спасибо, а что делать с компаниями которым продали кредиты? Например ТалионПлюс и Довіра та Гарантія?
Такие компании ни с кем не договариваются, они только обещают и деньги ваши берут.
А МФО сами идут на тело через некоторое время и сами его предлагают.
Так я симку сменил, поэтому они не смогут связаться со мной, есть ли смысл им писать самому и вести диалог через почту?

Є кілька варіантів:
- Чак Норріс
- Брюс Уілліс
- Дольф Лундгрен
- Сильвестр Сталлоне
- Арнольд Шварценеггер

Якщо вам більше ретро до вподоби, то:
- Кірк Дуглас
- Клінт Ісвуд
- Роберт Дюваль

А б обрав Дюваля. Чертец, грає все неймовірно)

Є кілька варіантів:
- Чак Норрис
- Брюс Уиллис
- Дольф Лундгрен
- Сильвестр Сталлоне
- Арнольд Шварценеггер

- Кірк Дуглас
- Клінт Ісвуд
- Роберт Дюваль

Баффі. Адже МФО - нечисть :D

Так я симку сменил, поэтому они не смогут связаться со мной, есть ли смысл им писать самому и вести диалог через почту?
Еще есть почта, они туда могут скидывать предложения.
В начале смысла нет, надо включать игнор, а если прошло достаточно времени, то можно на почту пробовать самому. Я ни кому не писал первый, они все сами предлагали и тело, и даже меньше некоторые.

Є кілька варіантів:
- Чак Норріс
- Брюс Уілліс
- Дольф Лундгрен
- Сильвестр Сталлоне
- Арнольд Шварценеггер

- Кірк Дуглас
- Клінт Ісвуд
- Роберт Дюваль

1708371372651.webp

:mosking:

Назад
Угорі