Alla99999
✩ Premium ✩
- Дописи
- 100
- Реакції
- 97
- Бали
- 343
Alla99999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не такий страшний вовк як його малюють. Як і всі новенькі боялася всього. Гозголосу. Що інформація дійде до батьків родичів знайомих. Прилетіло де не чекала. Місяць прострочки _ майже тиша , дзвінки мені і деяким родичам (адекватним, які все розуміють ні з ким не спілкуються) На незнайомі дзвінки блок у мене. Все ОК. І тут сюрприз- Кредитпромінвест. Обзвонили всю вулицю по моїй прописці і по першій прописці де не проживаю десь 15 років. Що можу сказати - чи варто писати скарги? ТАК. ОДНОЗНАЧНО . Де тільки зможете. Можливо вам не допоможе але комусь рано чи пізно вистреле. Три дні терору. Всих і вскрізь. Всім кажу аферисти вимагають грошей. Їхні методи їх і заганяють в кут.Банки не дзвонять вночі не дзвонять аби кому. Добре що мені трапились адекватні люди . Одні зразу послали. Інші блокували. Ми живемо не в кам'яному віці. Люди знають і про афери і розводи . Скажу так- страх в голові! Я не можу передати як мені було страшно. Я думала я цього не переживу. ПЕРЕЖИЛА!!!! Все добре !!!!!!!!!!