Для новичков. Первый шаг.

• Автор теми Автор теми Мира34567
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 730
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мира34567

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
45
Бали
3625
Мира34567 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Возможно глупость расскажу, но может быть кому-то это облегчит ситуацию. Сейчас имею 9 МФО и 6 из них брала, чтоб не дай Бог родители не узнали. Но в один прекрасный день, когда мама получила письмо и обо всем узнала она на оборот меня поддержала и сразу огромный камень с плеч... По этому не ведитесь ни на какие провокации ни в коем случае и пускай лучше семья узнает! Сразу бороться станет в 100 раз легче!

Согласна на все 100%.Рассказать близким это начало начал,я и влезла-то в это д*рьмо из-за своего страха,что родители осудят.Не повторяйте и моих ошибок-расскажите с 1го займа всё как есть-это,наверняка, убережёт вас от последующих!Второй месяц просрочки и вся моя крепкая семья за меня стеной,поэтому вообще пофиг на чмошников???

У меня батя каждый день спрашивает: «У тебя точно все нормально? Проблем нет?»
А я ему отвечаю, что одни твapu хотят денег с меня еще срубить. Я им уже переплатил и больше ничего не заплачу. И на этом наш разговор с батей заканчивается.

Побільше би таких мам

Согласна на все 100%.Рассказать близким это начало начал,я и влезла-то в это д*рьмо из-за своего страха,что родители осудят.Не повторяйте и моих ошибок-расскажите с 1го займа всё как есть-это,наверняка, убережёт вас от последующих!Второй месяц просрочки и вся моя крепкая семья за меня стеной,поэтому вообще пофиг на чмошников???
Завидую(((

Не всегда мама и отец поддержат бо сразу говорят что не хватало и претензии

Так,але це Нам наука на майбутнє.....підтримувати своїх дітей.!!!!! Покоління змінюються,а батьківська любов має залишатись завжди!!!))
Да я зі свої відносин з батьками зробила багато висновків. Мабуть я в чомусь також неправа. Але наприклад на 10ти річну дитину не можна звалити відповідальність за відносини з мамою. Поки діти малі все залежить від батьків. Вони є прикладом. Зі своїми дітьми я стараюсь зробити по інакшому. Не хочу бути для них ворогом. Намагаюсь створити атмосферу довіри, не вдаватись до тупих докорів, не вживати слів ти повинна, як ти могла, а я тобі казала, я тебе ж люблю, а ти така сяка і т.д.Отож я зі своїх батьків взяла приклад як НЕ треба робити.

В
Да я зі свої відносин з батьками зробила багато висновків. Мабуть я в чомусь також неправа. Але наприклад на 10ти річну дитину не можна звалити відповідальність за відносини з мамою. Поки діти малі все залежить від батьків. Вони є прикладом. Зі своїми дітьми я стараюсь зробити по інакшому. Не хочу бути для них ворогом. Намагаюсь створити атмосферу довіри, не вдаватись до тупих докорів, не вживати слів ти повинна, як ти могла, а я тобі казала, я тебе ж люблю, а ти така сяка і т.д.Отож я зі своїх батьків взяла приклад як НЕ треба робити.
Вірна тактика,я також не беру негатив від матері.хоча зараз це кращий друг....але дитинство ,дитячі образи залишилися ((((

В

Вірна тактика,я також не беру негатив від матері.хоча зараз це кращий друг....але дитинство ,дитячі образи залишилися ((((
А мені з моєю до кращих друзів мабуть не дістатись((( Вона ще й досі згадує мені іноді мої косяки 5ти і 10ти річної давності. Якось так(((

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі