Maria 2512
Форумчанин
- Дописи
- 26
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
Maria 2512 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Подати можуть практично всі, хто має з чим йти до суду.Сьогодні отримала від Мілоан. Хто підкаже вони дійсно можуть подати до суду?
йоооптітьзараз сужусь. з тіла 20к хочіть 143к) фантазери

Нічого у них не трісне?У мене продали вердикт-капітал доволі швидко, а вердикти десь через рік подали до суду. зараз сужусь. з тіла 20к хочіть 143к) фантазери
Тяжёлые последствия систематического приёма синтетических препаратов неблагоприятно влияют на логическое и рациональное мышление у индивидумов сидящих в помещениях ниже уровня моряМеня одного смутила очередность действий в этом "предупреждении"???![]()

Правильно. Треба вживати натурпродукт.Тяжёлые последствия систематического приёма синтетических препаратов неблагоприятно влияют на логическое и рациональное мышление у индивидумов сидящих в помещениях ниже уровня моря![]()
І ти БрутПравильно. Треба вживати натурпродукт.
самогон

Нє.Брют не вживаюІ ти Брут![]()
![]()
Видалити і забутиСкажіть,шановні форумчани в кого можливо була МФО Додам. Як вони себе поводять? Борг був 2000,процентів нарахували вже 3500. Ось що прислали мені сьогодні. Порадьте .
Блефують)Шановні форумчани,доброго дня. Сьогодні отримала від Мілоан ось таке сповіщення. Підкажіть прошу усіх хто мав з ними справу як вони себе поводять ,чи дійсно звертаються до суду і через який термін. Тіл по МФО мені не пропонують, та й грошей зараз немає всеодно. Підкажіть як вони діють.
Хіба шо отакі в них судиШановні форумчани,доброго дня. Сьогодні отримала від Мілоан ось таке сповіщення. Підкажіть прошу усіх хто мав з ними справу як вони себе поводять ,чи дійсно звертаються до суду і через який термін. Тіл по МФО мені не пропонують, та й грошей зараз немає всеодно. Підкажіть як вони діють.
Отаке прийшло сьогодні від них.... були пару пролонгацій,вже місяця два просрочкаХіба шо отакі в них суди
![]()
В смітникОтаке прийшло сьогодні від них.... були пару пролонгацій,вже місяця два просрочка
Шо означає?Сьогодні отримала від Мілоан. Хто підкаже вони дійсно можуть подати до суду?