Дієво затягувати суд з ПриватБанком?

• Автор теми Автор теми driii01
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 167

driii01

Читач
Дописи
7
Реакції
4
Бали
3
driii01 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю заборгованість 50000 грн у ПриватБанку.
Я ВПО, офіційної роботи не маю.
Суд призначений за місцем прописки, але не мая відношення до цього міста та дізналась про суд три дні тому. Хочу подати клопотання на відтермінування розгляду справи аби затягнути процес, чи дієво це?

Суд призначений за місцем прописки, але не мая відношення до цього міста та дізналась про суд три дні тому. Хочу подати клопотання на відтермінування розгляду справи аби затягнути процес, чи дієво це?
Клопотання Ви можете подати про що завгодно, а ось як буде-на розсуд суду, мені переносили.

Якщо це була анкета-заява, а не кредитний договір як єдиний документ, то в таких Анкетах-заявах НЕ погоджені (з практики) проценти. І при належному захисті позичальник може вийти тільки зі сплатою тіла. Звісно, треба дивитись документи. ДУЖЕ раджу звертатись за правовою допомогою, а не займатись дурницями по відтягуванню та пропускати строк на відзив

А смысл какой в затягивании?
Я вижу один.... но очень и очень важный....это отсутствие денежных знаков. Но что-бы "затянуть" процесс тоже надо иметь знания и навыки. Сменить подсудность в даной ситуации при желании не сложно.... а это уже + 1-1.5 месяца времени. За это время можно много чего успеть.... например лишится транспортного засобу и .д.

Останнє редагування:
Я вижу один.... но очень и очень важный....это отсутствие денежных знаков. Но что-бы "затянуть" процес тоже надо иметь знания и навыки. Сменить подсудность в даной ситуации при желании не сложно.... а это уже + 1-1.5 месяца времени. За это время можно много чего успеть.... например лишится транспортного засобу и .д.
или организовать спилку какую-то оО

Спилка в этом деле наверное будет лишней.... я смотрю в нынешних спилках как в басне о лебеде,раке и щуке....

Назад
Угорі