Дія закону про колекторів для військовослужбовців

• Автор теми Автор теми Ivanadis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 2K

Ivanadis

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
276
Ivanadis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Якщо я військовослужбовцем був до військового стану попадаю під дію цього закону
Доброго вечора. Якщо я військовослужбовцем був до військового стану попадаю під дію цього закону

А зараз ви військовослужбовець?

Згідно із роз'ясненнями Юридичнї сотні - закон розповсюджується виключно на діючих військовослужбовців. Зворотньої дії не має, ветерани, звільнені з військової служби - не входять до даного переліку.

Доброго дня! Надіслав в МФО довідку згідно закону 7414, форму5, і копію в.к., але бачу на них цей закон не діє, як телефонували так і телефонують, та пишуть листи. Як це зупинити, ці дзвінки часто заважають

Доброго дня! Надіслав в МФО довідку згідно закону 7414, форму5, і копію в.к., але бачу на них цей закон не діє, як телефонували так і телефонують, та пишуть листи. Як це зупинити, ці дзвінки часто заважають
Додатково зверніться в НБУ, а можливо ще листом на ініціатора закону Ользі-Васил Смагл, щоб вона по своїм каналам відпрацювала їх.
В разі чого, на цьому сайті є гарні юристи.

Назад
Угорі