Дістає якесь Х, телефонує

• Автор теми Автор теми MilkaV
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 499

MilkaV

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
7
Бали
3565
MilkaV не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Можливо і даремно створила цілу тему, одразу вибачаюсь! Але є питання,можливо в когось була схожа ситуація. Неділі три, на вайбер телефонує якесь, кожного разу з іншого номеру,потім тот номер не активний. Ну коротше...телефонує без пояснень хто він і від кого, типу гаси борг і все))) якими я шляхами не намагалась дізнатись інфу, безрезультатно! Була в когось схожа ситуація? Всім зазделегідь дякую за відповідь 🤗

Добрий день! Можливо і даремно створила цілу тему, одразу вибачаюсь! Але є питання,можливо в когось була схожа ситуація. Неділі три, на вайбер телефонує якесь, кожного разу з іншого номеру,потім тот номер не активний. Ну коротше...телефонує без пояснень хто він і від кого, типу гаси борг і все))) якими я шляхами не намагалась дізнатись інфу, безрезультатно! Була в когось схожа ситуація? Всім зазделегідь дякую за відповідь 🤗
Навіть не схожа,а один в один ситуація може бути у кожного,хто має протермінування. Вихід знайдено!!!!
Заблокувати.

Навіть не схожа,а один в один ситуація може бути у кожного,хто має протермінування. Вихід знайдено!!!!
Заблокувати.
Так,я з Вами згодна. Але ж на моєму опиті це вперше,яке не хоче казати яку воно кантору представляє,не кажучи вже про інше)

Так,я з Вами згодна. Але ж на моєму опиті це вперше,яке не хоче казати яку воно кантору представляє,не кажучи вже про інше)
А що Вам дасть те,що Ви знатимете,яку воно контору представляє. Інформація,яка варта уваги на судовій владі.

Або є-гроші, або біт капітал. Або нові кредити. Хтось із них ц вас є)

Ви праві нічого не дасть) дякую
Знаєте,в житті стількі забот і стількі всього потрібно вирішувати,нічого не забути,все встигнути,що ми маєм вірно розставляти приорітети. Заблокувати звонаря,то діло однієї хвилини. А виясняти хто він і від кого то займає якийсь час і то багато честі....

А в яких шарагах маєте протермінування ? В мене було схоже з біт капітал.
Але в принципі похй + похй , блокуйте і дайте собі спокій

Ви праві нічого не дасть) дякую
нові
Знаєте,в житті стількі забот і стількі всього потрібно вирішувати,нічого не забути,все встигнути,що ми маєм вірно розставляти приорітети. Заблокувати звонаря,то діло однієї хвилини. А виясняти хто він і від кого то займає якийсь час і то багато честі....
згодна з Вами) скоріше відношу це до категорії цікавості, бо при всіх спілкуваннях з мфо, це вперше) Ну та й хрен з ними)
А в яких шарагах маєте протермінування ? В мене було схоже з біт капітал.
Але в принципі похй + похй , блокуйте і дайте собі спокій
в мене коли був біт, то ті які не є паскуди, але спілкувались в межах їхнього етикету...а це таке собі Х...не грубить, навіть зі святом вітав:ahaha:спочатку вирішила, що сказав аби сказати потім оказалось, що ні і дійсно свято. ТОді ще був день Техаса, погано що на час звонку не знала, можна б було теж привітати) а от хто він ну прям ні в яку)

Назад
Угорі