Дінеро та Укрпозика. Через який час вони продають борг?

• Автор теми Автор теми Olegovna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 7K

Olegovna

Форумчанин
Дописи
358
Реакції
175
Бали
2625
Olegovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіи Всім форумчанам☺️. Підскажіть будь ласка хто знайомий з Дінеро та Укрпозикою, через який час вони продають борг? І кому продають? На форумі такої інфи не знайшла. Просрочна приблизно 5 місяців, кожен день більше 10 дзвінків з номерів (5672) (432)(412) (522) і т.д. Тіло в Дінеро 8000, укрпозика 5000, пропонували з тиждень тому віддати Дінеро 7000, укрпозика 4000, уви.... Поки що не можу. Можливо хтось домовлявся за реструктуризацію тільки тіла?

P.S. Дякую за відповідь.

через який час вони продають борг?
По-різному. В когось після 3 місяців протермінування. В мене довго тримали поки не віддали, десь місяців 7-8.
І кому продають?
Стандартно зазвичай Вердикт капіталу.
Тіло в Дінеро 8000, укрпозика 5000, пропонували з тиждень тому віддати Дінеро 7000, укрпозика 4000, уви.... Поки що не можу.
Дінеро особисто мені пропонували майже за півтіла. ( щось в межах 60% ).
Можливо хтось домовлявся за реструктуризацію тільки тіла?
Реструктуризації як і пролонгації - гроші на вітер.
І навіщо воно вам ? Вам вже й так пропонують менші суми. Просто збирайте гроші ( якщо хочете закривати ) і гасіть одним платежем
з попередньою вимогою від них гарантійного листа укрпоштою.

По-різному. В когось після 3 місяців протермінування. В мене довго тримали поки не віддали, десь місяців 7-8.

Стандартно зазвичай Вердикт капіталу.

Дінеро особисто мені пропонували майже за півтіла. ( щось в межах 60% ).

Реструктуризації як і пролонгації - гроші на вітер.
І навіщо воно вам ? Вам вже й так пропонують менші суми. Просто збирайте гроші ( якщо хочете закривати ) і гасіть одним платежем
з попередньою вимогою від них гарантійного листа укрпоштою.
Так интересно когда они щедро списывают 40%?)
У меня 15500
За 10 бы закрыла

Привіи Всім форумчанам☺. Підскажіть будь ласка хто знайомий з Дінеро та Укрпозикою, через який час вони продають борг? І кому продають? На форумі такої інфи не знайшла. Просрочна приблизно 5 місяців, кожен день більше 10 дзвінків з номерів (5672) (432)(412) (522) і т.д. Тіло в Дінеро 8000, укрпозика 5000, пропонували з тиждень тому віддати Дінеро 7000, укрпозика 4000, уви.... Поки що не можу. Можливо хтось домовлявся за реструктуризацію тільки тіла?
P.S. Дякую за відповідь.
Гашу только тело, договорилась. Они просили закрыть за три дня, но сумма большая, я уже месяц по частям ложу.
Это Динеро, 10200 тело, 4 месяца просрочка.

У меня 15500
За 10 бы закрыла
У меня 8000.
За 1000 б закрыла.
:spiteful:
Гашу только тело, договорилась. Они просили закрыть за три дня, но сумма большая, я уже месяц по частям ложу.
Это Динеро, 10200 тело, 4 месяца просрочка.
Дайте телефон с кем вы договаривались.

У меня 15500
За 10 бы закрыла
У меня почти так же.
Столь "щедрое" предложение получил, я так размышлял,
скорее всего потому, что во-первых - ложил на них очень большой
и дал понять это однозначно и во-вторых - там прол0хациями перекрыто порядка 70-75%
от суммы тела. А ранее неоднократно брал у них и "покормил" их знатно. Так что они и
так по мне в профите. Вот и просят "хоть что-нибудь"...

У меня почти так же.
Столь "щедрое" предложение получил, я так размышлял,
скорее всего потому, что во-первых - ложил на них очень большой
и дал понять это однозначно и во-вторых - там прол0хациями перекрыто порядка 70-75%
от суммы тела. А ранее неоднократно брал у них и "покормил" их знатно. Так что они и
так по мне в профите. Вот и просят "хоть что-нибудь"...
У меня только 1 пролонгация, до этого тоже брала- закрывала
Было предложение за 14, но нет, а вот за 10 закрыла бы
У меня 8000.
За 1000 б закрыла.
:spiteful:

Дайте телефон с кем вы договаривались.
Ну ну ты уже мечтаешь)

Привіи Всім форумчанам☺. Підскажіть будь ласка хто знайомий з Дінеро та Укрпозикою, через який час вони продають борг? І кому продають? На форумі такої інфи не знайшла. Просрочна приблизно 5 місяців, кожен день більше 10 дзвінків з номерів (5672) (432)(412) (522) і т.д. Тіло в Дінеро 8000, укрпозика 5000, пропонували з тиждень тому віддати Дінеро 7000, укрпозика 4000, уви.... Поки що не можу. Можливо хтось домовлявся за реструктуризацію тільки тіла?

P.S. Дякую за відповідь.
Довірі і гарантії ще віддають. Просрочка у мене рік десь. Не знаю віддали кому чи ні. Їх вже місяців 8 як не чув.

P.S. Дякую за відповідь.
При полном морозе через 2-3 мес. Не помню уже точно. При вашем активном номере это может никогда не закончиться.

P.S. Дякую за відповідь.
Через 3 месяца тело клянчили.После 6мес- продали "фактору".Одни на мой взгляд компромиссных и беззубых шараг.После 5 мес.должны были на тело пойти.Подождите ещё

Мне вчера прислали смс, что тело на пол года разобьют! Но я мороз! Тело большое((

Мне вчера прислали смс, что тело на пол года разобьют! Но я мороз! Тело большое((
А на каком сроке проссрочки такое предложили? У меня у динеро тело 12000, я бы на пол года согласилась. Правда делала 2 раза пролонгацию по 2.4к, но это меньше чем 50%.....

Яка у Вас прострочка? У мене 6 місяців. Пропали були на декілька місяців. У п"ятницю подзвонила якась дуже ввічлива мадам, просила пролонгацію зробити на місяць. Але всю суму тіла і з відсотками вона уже рахує як тіло кредиту!
Пролонгаціями я їм оплатила півтора тіла!

Все вопросы к МФОшникам, не могу знать)
Может коллективную просьбу рассматривают со скидкой ?
Так а номер можно?
Ой и мне если можно
А оптом будет скидка?
Я думаю, что нет.
А хотелось бы....

Назад
Угорі