Дінеро та Позика, кому продають, закривають за тіло?

• Автор теми Автор теми Olegovna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Olegovna

Форумчанин
Дописи
358
Реакції
175
Бали
2625
Olegovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Привіт.☺️ Всіх з прийдешніми святами. Та Новим роком. Цікавить мене питання з приводу Дінеро та Позики. Просрочка в них з лютого /березня. Пропонували не раз оплатити тіло, і менше тіла. Ну уви, пока такої можливості не маю. Думала розбити тіло на 6 платежів,але зараз теж не варіан. От мене дуже турбує, що вони скоро продадуть калам. І почнуться дзвінки всім і всюди. А мені цього зовсім не треба. Можливо таки варто , викручуватися, але розбити на платежі?!Розкажіть будь ласка кому продає Дінеро та Позика. Чи дзвонили комусь крім Вас? Чи закрили Ви кредит після продажі калам? Через який термін продали? Всім дуже дякую за відповідь. Гарного дня?

Динеро за год не продал никому ещё, отдавали только на прозвон. Сегодня вот звонили плакались, говорят дай деняг) ?
Нашли только, вроде, родителей и сестру, за других не в курсе. Я в режиме ❄, меня особо не достают

Динеро за год не продал никому ещё, отдавали только на прозвон. Сегодня вот звонили плакались, говорят дай деняг) ?
Нашли только, вроде, родителей и сестру, за других не в курсе. Я в режиме ❄, меня особо не достают
Кому віддавали на прозвон? Ваших близький знайшли на початку просрочки чи протягом року?

Привіт.☺️ Всіх з прийдешніми святами. Та Новим роком. Цікавить мене питання з приводу Дінеро та Позики. Просрочка в них з лютого /березня. Пропонували не раз оплатити тіло, і менше тіла. Ну уви, пока такої можливості не маю. Думала розбити тіло на 6 платежів,але зараз теж не варіан. От мене дуже турбує, що вони скоро продадуть калам. І почнуться дзвінки всім і всюди. А мені цього зовсім не треба. Можливо таки варто , викручуватися, але розбити на платежі?!Розкажіть будь ласка кому продає Дінеро та Позика. Чи дзвонили комусь крім Вас? Чи закрили Ви кредит після продажі калам? Через який термін продали? Всім дуже дякую за відповідь. Гарного дня?
У динеро и у укрпозыки уже нет лицензий. Забудьте

Кому віддавали на прозвон? Ваших близький знайшли на початку просрочки чи протягом року?
IMG_20210112_114553.webp
вот этим печалькам)
Кого могли найти ещё на первых месяцах нашли

У мене 5 день прострочки, кажуть що буде прозвон, можливо це?чи пугалка?

А никто им не собирается платить а вот в суде на снятие надписи влияет
Це зрозуміло, але багато хто ІНН робить і чим далі тим більше.
Так що якщо там тіло 1000, то не краще 2000 оплатити, а не в суді потім ІНН зносити за 3000+ ?
Ну це якщо пролонгацій не було, якщо були теж чекати ІНН(
З ІНН повна фігня зараз... І МФО платити не хочеться після всього що вони роблять і після нереальних %, але і за суд теж не мало потрібно оплатити.

Останнє редагування:
Це зрозуміло, але багато хто ІНН робить і чим далі тим більше.
Так що якщо там тіло 1000, то не краще 2000 оплатити, а не в суді потім ІНН зносити за 3000+ ?
Ну це якщо пролонгацій не було, якщо були теж чекати ІНН(
Да я лучше адвокат у заплачу чем этим мошенникам платить. У нас на двоих 8 Инн и два позова банков.судимся с июня 19 года. И если бы я год назад умнее была то ни копейки никому бы не платила.

Продають Вердикт капіталу.
Ті можуть зробити ВНН, проте це рандомно і далеко не всім.
Самі дінерівці пропонували ледь не за півтіла, проте в мене там пролонгацій на 75% тіла, та й не цікавить ... хіба що за мівіну або дві закрию.

У мене 5 день прострочки, кажуть що буде прозвон, можливо це?чи пугалка?
Просрочка в Дінеро та Позиці з лютого та березня. В мене ніяких продзвонів не було. Через місяці три пропонують тіло. Пізніше трохи менше тіла. Як для мене, то це сама адекватна канторка, з усіх що були

Продають Вердикт капіталу.
Ті можуть зробити ВНН, проте це рандомно і далеко не всім.
Самі дінерівці пропонували ледь не за півтіла, проте в мене там пролонгацій на 75% тіла, та й не цікавить ... хіба що за мівіну або дві закрию.
А цей вердикт влаштовував Вам прозвон? Мало про нього інфи на форумі. Пишуть , що роблять ВНН і все. І чи пропонував Вам Вертикт лише тіло?

А цей вердикт влаштовував Вам прозвон?
Без поняття. Я вже під 2 роки протермінувань і жодного разу не розмовляв по телефону з цими 3асранцями.
Оточення теж було підготоване і не вело розмов. Можливо і дзвонили - їх ігнорили, я не в курсі і мені це зовсім не цікаво.
І чи пропонував Вам Вертикт лише тіло?
Спочатку прислали лист про "право вимоги" на всю суму боргу по дінеро ( два тіла ) ... пізніше пропонували, але мене це не цікавить.
Я не збираюсь платити незрозумілі суми незрозуміло кому.

Я лично закрыла укрпозыку за 1600, тело было 2000 , насчитано 3840

Назад
Угорі