Діліться досвідом

• Автор теми Автор теми Океан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 456

Океан

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
18
Бали
3565
Океан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, підскажіть будь ласка який період часу є ці постійні дзвінки? Вони телефонують тільки до тих кого знайшли в перші місяці чи все саме цікаве попереду? В мене прострочки з початку червня, цікаво як буде далі
Пролангації я не робила, та і трубку від них не беру.
Дякую за відповідь)))

Дивлячись яке мфо і яка сума боргу.
Тут все індевідуально

Океан, У всіх по-різному. Узагальнити тут не вийде.
В мене для прикладу ( півтора роки протермінувань ) вже перестали майже взагалі дзвонити...
І недавно знайшли брата жінки, який в іншому регіоні і на іншому прізвищі...
Я це до того - що, фіг його знає що в їхніх дурноголових бошках твориться...
Саме основне - як ми до цього ставимся

По-разному. Вот есть контора Гроши 247. На просрочки вышел еще в ноябре 2019, звонки были первый месяц, потом тишина, редкие письма. С июля 2020 снова пошли наяривать по 20 раз на дню и слать пугалки в стиле "заблокируем карты банков и направим группу в ваш университет", при том что я не учусь уже лет 10

який період часу є ці постійні дзвінки?
Поки ви з ними розмовляєте, доти й будуть дзвонить.

Вони телефонують тільки до тих кого знайшли в перші місяці чи все саме цікаве попереду
Неважливо. Вони можуть знайти і через півроку тих, кого ще не знайшли. А взагалі, не переймайтеся.

Океан, я так скажу что звонки были , есть и будут! Главное реакция на них! Включайте режим снежинки, меняйте симку и вперёд к спокойной жизни!У меня пять месяцев прострочки,19 мфо и банки,за сегодня 10 неотвеченных звонков!И это очень мало!Я не обращаю внимание, забыла и забила на них!

Назад
Угорі