Діі мфо після знесення інн.

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 916

Babaika

✩ Premium ✩
Дописи
5642
Реакції
9124
Бали
6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поділіться будь ласка своім досвідом.Чи продовжували мфо після знесення інн вам телефонувати,писати смс,все те що робили до того як ви знайшли себе на судовій владі?Які іх діі після знесення інн?

Поділіться будь ласка своім досвідом.Чи продовжували мфо після знесення інн вам телефонувати,писати смс,все те що робили до того як ви знайшли себе на судовій владі?Які іх діі після знесення інн?
Ну это никакого отношения к звонкам неимеет,все будет также. Ин просто один из способов заставить тебя деньги вернуть и все...

Ну это никакого отношения к звонкам неимеет,все будет также. Ин просто один из способов заставить тебя деньги вернуть и все...
От мене це і цікавить.....чи вони так же само себе ведуть чи притихають!

От мене це і цікавить.....чи вони так же само себе ведуть чи притихають!
Ну у меня ин небыло пока,так что я умничаю типо,но уверен на 99% что ниче не поменяется зная этих дeбилов)))

Ещё пытаются подать на апеляшку!

Дзвонять навіть під час знесення вн.

Назад
Угорі