Діджи Фінанс просять 100 грн за довідку про закриття кредиту

• Автор теми Автор теми Natalka Yurkina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 399

Natalka Yurkina

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
17
Бали
1765
Natalka Yurkina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.Така справа з діджи Фінанс оплатила по акції було 17к запропонували за 3500 закрити.Закрила.Але довідку про закриття сказали треба заплатити 100 грн... Можливо в когось була така ситуація???

Також ще залишилася в них моя одна справа "Банк Михайлівський"?Хтось його взагалі платив чи що з ним робити?

закрити.Закрила.Але довідку про закриття сказали треба заплатити 100 грн...
Нищие обычно так и попрошайничают. Давайте форумом соберём и отправим с пометкой "за справку о закрытии от форума Антиколлектор"

Також ще залишилася в них моя одна справа "Банк Михайлівський"?Хтось його взагалі платив чи що з ним робити?
По БМ Mercato® разваливает их в пух и прах

Добрий день.Така справа з діджи Фінанс оплатила по акції було 17к запропонували за 3500 закрити.Закрила.Але довідку про закриття сказали треба заплатити 100 грн... Можливо в когось була така ситуація???
Це публічна інформація, що стосується певної особи і надається їй безкоштовно на запит (ч. 1 ст. 21 ЗУ "Про доступ до публічної інформації"). Подайте запит на інформацію.

Нищие обычно так и попрошайничают.
Це не прості жебраки, це г**ноїди. З Приватбанка злизали візерунки.

Останнє редагування:
Це якийсь кацапський фантом. Спочатку перетворився на БМ-2018, а потім хитро самоліквідувався - одночасно і є, і нема. Як кіт Шредінгера.

Назад
Угорі