Діджи Фінанс НЕ НАДАЛИ оригіналів, витребуваних суддею . Що далі ?

• Автор теми Автор теми daria35208
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 524

daria35208

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
84
Бали
68
daria35208 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене сьогодні багато. Але необхідна підтримка і порада.
Якщо суддя ухвалою витребував ОРИГІНАЛИ ДОКУМЕНТІВ ВІД МФО І ВКАЗАВ ЯКІ САМЕ.
прийшла відповідь, що вони НЕ МОЖУТЬ їх надати і ряд причин чому. ( Відмазки ці вже суддя бачив в позовній )
Що далі буде? Їм відмовлять?

прийшла відповідь, що вони НЕ МОЖУТЬ їх надати і ряд причин чому. ( Відмазки ці вже суддя бачив в позовній )
так хоч моральне задоволення отримайте, подайте клопотання про застосування до них судом штрафу. Це як по Приватбанку, вони часто динамлять суд, інколи і штрафи отримують (по пам*яті, порядка 4 тис. грн). Дрібничка, а Вам приємно

так хоч моральне задоволення отримайте, подайте клопотання про застосування до них судом штрафу. Це як по Приватбанку, вони часто динамлять суд, інколи і штрафи отримують (по пам*яті, порядка 4 тис. грн). Дрібничка, а Вам приємно
Теж так хочу. Нерви вони і правда вимотали...і самі вимотались . Вже тричі змінюють представника. Невіддомо правда навіщо 😂

Оффтоп

- Сонечка, придумай и реши пример.
- 2 + 3 = 5
- Молодец, Сонечка, а сколько будет 3 + 2?
- Я не знаю :(
- Садись, Соня, два. Петечка, придумай и реши пример.
- 4 + 1 = 5
- Молодец, Петечка, а сколько будет 1 + 4?
- Я не знаю :(
- Садись, Петечка, два. Изя...
- 3+3, а теперь начинайте ваши фигли мигли

Уважно читаємо частину 10 статті 84 ЦПК України:

"У разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для з'ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду."

Отже, варіанти:
1) якщо не подали доказ якоїсь обставини, то просити суд визнати таку обставину відсутньою (наприклад: укладення кредитного договору, передання коштів в кредит, відступлення прав вимоги (залежить від доказу), виключити копії із числа доказів, здійснити розгляд справи на підставі інших наявних доказів;
2) просити суд залишити позов без розгляду; для цього потрібно подати відповідну заяву.

Уважно читаємо частину 10 статті 84 ЦПК України:

"У разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для з'ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду."

Отже, варіанти:
1) якщо не подали доказ якоїсь обставини, то просити суд визнати таку обставину відсутньою (наприклад: укладення кредитного договору, передання коштів в кредит, відступлення прав вимоги (залежить від доказу), виключити копії із числа доказів, здійснити розгляд справи на підставі інших наявних доказів;
2) просити суд залишити позов без розгляду; для цього потрібно подати відповідну заяву.
Дякую вам за те що ви робите. Я надихаюсь вашою роботою майже щодня. Читаю ваші практики.
Спасибі!!

Теж так хочу. Нерви вони і правда вимотали...і самі вимотались . Вже тричі змінюють представника. Невіддомо правда навіщо 😂
Часта зміна представників і відкладення кожного разу розгляду справи - класична процесуальна диверсія з метою затягування розгляду. В даному випадку - затягування для затягування, або не можуть швидко сфальсифікувати "оригінали".

Часта зміна представників і відкладення кожного разу розгляду справи - класична процесуальна диверсія з метою затягування розгляду. В даному випадку - затягування для затягування, або не можуть швидко сфальсифікувати "оригінали".
Відповіли вже ,що оригіналів у них немає.чмоні

Бачу опанування фаху йде на користь! Зрозумів! Коротко! Лаконічно! (жартую). Молодець!
Якщо чесно, відчувала приємний адреналін щоразу як знаходила якусь зачіпку.
Але це все таки марафон , де бігти доводиться довго і правильно.
А я так , по життю , спринтер - каліка . На ривок емоційний мене вистачає....далі - пшик.
Але якщо виграю у них - буду хвастатись тут до весни.

Ще й чоловіка слідом на возику? Чи як? Наскільки зрозумів Ведуча ви, а Ведомий чоловік? Таке часто буває..

Ще й чоловіка слідом на возику? Чи як? Наскільки зрозумів Ведуча ви, а Ведомий чоловік? Таке часто буває..
Та хто зна. Чоловік абсолютно самостійно без ведучої нагрібся кредитів )
Але щодо цією ситуації , то він розуміє тему де заробити грошей , і як їх на рахунок покласти. А мене от хвилюють всі ці нюансики. Тай знаю я, куди прилаштувати ті 30 штук ))

На 8 сторінок єресь , про банківську таємницю... І подібна хєрь.
Реферат на сторонні теми. Класика, треш в тренді...

Відповіли вже ,що оригіналів у них немає.чмоні
Значить, розписались у відсутності доказів

Реферат на сторонні теми. Класика, треш в тренді...

Значить, розписались у відсутності доказів
А потім нам ще й виписка з банку прийшла без платежу від Мілоан і з іншим номером мобільного 🤣 і тут вони не витримали. Дзвонять і кажуть ,давайте мирову угоду, сплатіть тіло .притому ,що з дати подачі в суд навіть говорити не хотіли

daria35208, сьогодні на цій підставі суд залишив позов без розгляду.
Завтра опублікую деталі.

daria35208, сьогодні на цій підставі суд залишив позов без розгляду.
Завтра опублікую деталі.
Як же я надіюсь,що і наш суд буде таким. 🫡🤗 Дуже чекаю рішення у вашій боротьбі. Я читаю ваші справи постійно. Бо кайфую від того ,як наказують Мішку Романенка і його тупу компашку.

Як же я надіюсь,що і наш суд буде таким. 🫡🤗 Дуже чекаю рішення у вашій боротьбі. Я читаю ваші справи постійно. Бо кайфую від того ,як наказують Мішку Романенка і його тупу компашку.
Ось подробиці справи:

Назад
Угорі