⚖️ ⚖️👩‍⚖️ Діджи Фінанс починає в суді і програє з рахунком... (змінюється, дивись останні пости теми)

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8295
Рішення
1
Реакції
16596
Бали
10005
Сайт
anticollector.center
Оскільки за темою Банку Михайлівський слідкую давно (а саме з 2016 року), тут мене так просто не візьмеш ?

Суд відмовив в задоволенні позову у справах №466/1984/23, №753/2265/23, №754/2628/23. У справі №705/815/23 залишив позов без розгляду (хоча я клопотав про повний розгляд, але суддя так собі вирішив).

Найбільш цікавою є справа №466/1984/23. Ціна позову - 63,5 тис. грн.
Суд встановив:
1. Позивачем не доведено наявність заборгованості
2. Позовна давність спливла
Ось посилання на рішення в реєстрі: https://reyestr.court.gov.ua/Review/111573803

Ще раз вітаємо нашого клієнта
?
?

Юридичні послуги можна замовити за посиланнями в підписі до моїх дописів.

Сьогодні вже 6:0

Рішення Неб.webp

Але ця справа цікавіша ☝️ Рішення від 20.07.2023, тільки з нарадчої кімнати судді ?

Судова справа №377/90/23.
Ціна позову 150,5 тис грн❗️, з них:
- 49,8 тис грн - тіло кредиту
- 100,7 тис грн - відсотки ?

Ну так нормально замахнулись ? Себе не обділили ?

А суд вирішив таке (із рішення):

"Проте, суду не надано належних доказів перерахування кредитних коштів ПАТ «Банк Михайлівський» на рахунок відповідача, що могло б підтвердити факт виникнення заборгованості останньої за кредитом.
Крім того, на підтвердження розміру заборгованості позивачем до позовної заяви будь-якого розрахунку заборгованості чи інших доказів надано не було."

"Проте, таких документів у підтвердження видачі коштів та наявної кредитної заборгованості суду не надано."

"Водночас, позивачем не надано до суду будь-яких первинних документів, передбаченими наведеними законодавчими та нормативними актами, на підставі яких суд мав би можливість встановити факти надання позивачем та отримання відповідачем кредитних коштів, їх розміру, а також будь-яких документів, на підставі яких суд міг би перевірити правильність розрахунку заборгованості відповідача.
З урахуванням встановлених судом фактичних обставин справи, суд дійшов висновку про те, що у задоволенні позову слід відмовити у повному обсязі."

Вітаємо нашу клієнтку ??

Сьогодні вже 6:0

Рішення Неб.png

Але ця справа цікавіша ☝️ Рішення від 20.07.2023, тільки з нарадчої кімнати судді ?

Судова справа №377/90/23.
Ціна позову 150,5 тис грн❗️, з них:
- 49,8 тис грн - тіло кредиту
- 100,7 тис грн - відсотки ?

Ну так нормально замахнулись ? Себе не обділили ?

А суд вирішив таке (із рішення):

"Проте, суду не надано належних доказів перерахування кредитних коштів ПАТ «Банк Михайлівський» на рахунок відповідача, що могло б підтвердити факт виникнення заборгованості останньої за кредитом.
Крім того, на підтвердження розміру заборгованості позивачем до позовної заяви будь-якого розрахунку заборгованості чи інших доказів надано не було."

"Проте, таких документів у підтвердження видачі коштів та наявної кредитної заборгованості суду не надано."

"Водночас, позивачем не надано до суду будь-яких первинних документів, передбаченими наведеними законодавчими та нормативними актами, на підставі яких суд мав би можливість встановити факти надання позивачем та отримання відповідачем кредитних коштів, їх розміру, а також будь-яких документів, на підставі яких суд міг би перевірити правильність розрахунку заборгованості відповідача.
З урахуванням встановлених судом фактичних обставин справи, суд дійшов висновку про те, що у задоволенні позову слід відмовити у повному обсязі."

Вітаємо нашу клієнтку ??
блін... реально дивує що вони такі лoxи, не подають ніякі докази. дуже дивно

а так то вітання:drinks:

блін... реально дивує що вони такі лoxи, не подають ніякі докази. дуже дивно

а так то вітання:drinks:
З Вами погоджуюсь. Але...
Вбиваємо пошук на порталі "Судова влада України" та ЄДРСР і бачимо, скільки аналогічних справ вони виграли.

Будете сміятись, але сьогодні відбулось фінальне засідання ще у одній справі за позовом ТОВ "Діджи Фінанс". Тривало 2 години до винесення рішення суддею.
Вже маю 7:0 ?
Пізніше напишу детальніше)

Будете сміятись, але сьогодні відбулось фінальне засідання ще у одній справі за позовом ТОВ "Діджи Фінанс". Тривало 2 години до винесення рішення суддею.
Вже маю 7:0 ?
Пізніше напишу детальніше)
Ти якийсь нудний :mosking::beee:
Вчергове вітання ))

Ти якийсь нудний :mosking::beee:
Вчергове вітання ))
Юрист - то не шоумен ?
Вже давно писав, що я ще цинік та сволота безсердечна.

Наведу приклади із нещодавнього.

До мене звернулись у кредитній справі. Кредитор звернувся до суду у Львові, а той суд не завантажив в ЕС позов із додатками. Клієнт не у Львові, я також. А справу треба бачити.
Я дзвоню до знайомого адвоката. Кажу: Треба до суду, є цікава кредитна справа на 180к. Ознайомимось із документами, а там далі вирішимо, хто візьме і що буде робити. Тим більше, що клієнт реально готовий воювати.
Той адвокат питає: Так він кредит брав чи хоче щось викрижити?
Відповідаю: А яка різниця? Докази покажуть.
Каже: Нє. Якщо брав, треба відповідати.
Я так лагідно його послав, бо принцип "віддай" не для мене. Так можна бути все життя винним.

І ще один випадок.

Суд по Діджикам. Моє)
Суддя: Так кредит відповідач брав чи ні?
Я: Не скажу. Це моє право не зашкодити довірителю.
Суддя: А, не хочете...
Я: Маю право, бо не зобов'язаний доводити відсутність юридичної події. Це обов'язок позивача доказати її наявність.
Суддя: Вас зрозумів. Суд іде в нарадчу кімнату.

Ну, Ви зрозуміли. Суд я не програв)
Дорогой дневник.webp

⚖️
?‍⚖️
Рахунок по Діджи: 7:0

Судова справа №701/263/23.
Ціна позову - 57,2 тис грн
Рішенням суду у задоволенні позовних вимог Діджи Фінанс відмовлено в повному обсязі.

Судове засідання сьогодні тривало 2 години до винесення суддею рішення з нарадчої кімнати. Наразі чекаємо його повний текст.

Вітаємо нашу клієнтку
?
?

Останнє редагування:
1690231200206.webp

Це треба було Діджикам подати позов, щоб під час судового розгляду, після клопотань, перепалок та писанини виявилось, що "король голий". Тобто в них немає кредитної справи, кредитного договору та усього іншого ?

Тобто, ми до суду подали скани документів, а з чого їх зробили, самі не знаємо. Халепа...

Вже 8:0 ?

Судова справа №686/6219/23).
Ціна позову - 57,3 тис грн
У задоволенні позову відмовлено)

Але ж, гади, виграють по іншим. Бо ніхто не хоче захищатись. А ми даємо просратись ?

Каждый сам выбирает, каким путем ему идти)
Судья сегодня попался хитрый опять. Все спрашивал: "Так подписывали договор? Карту оформляли? Деньги брали?"
Понятно, ему так проще решение писать) Мол, судом установлено, есть договор, но выдача не доказана.
А ннеетт... 5 раз ему повторил - это не наша обязанность доказывать обратное, т.е. неподписание и неполучение.
Понял, что из меня больше не вытянуть. Обиделся, ушел для принятия решения, отказал Диджи в решении ?

Ну а я тут при чем? ?
Морда кирпичом, говорю монотонно, давлю на легкую юридическую придурковатость и зацикленность на правах ответчика. Еще б чуть-чуть и я б выпалил про статью 63 Конституции Украины) Хотя это вообще больше из уголовки. Но удалось продержаться, как бандеровцу в крыивке ?
Ні.
120 позовів Діджи у справах за кредитами Михайлівського я нарахував сам в джерелах (з початку року). В роботі трохи меньше)

?‍? Творчість ШІ

І моя трошки ? Привіт Діджи Фінанс (DG) ✌️
Нічого особистого. Лише зневага ?

OIG (3).jpeg

OIG (2).jpeg

Останнє редагування:
Назад
Угорі