Декларация для исполнителя

• Автор теми Автор теми Zлюка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 547

Zлюка

Форумчанин
Дописи
247
Реакції
193
Бали
5125
Zлюка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Получила инн от Альфы, в постанове про відкриття виконавчого провадження есть такой пункт:
Зобов"язати боржника подати протягом п"яти робочих днів з дня відкриття виконавчого провадження декларацію про майно та доходи, рахунки в банках за формою встановленою Міністерством юстиції України.
Постанову в письменном виде не получала, а получила по электронке.и нотариус написал типа повторно направлено. Вопрос в том действительно ли я обязана подавать эту декларацию и сроки (5 дней) у же прошли...

нотариус написал
Швидше за все не нотаріус, а виконавець.
З приводу декларації - подасте, то полегшите роботу виконавцю; не подасте ( я ні разу, наприклад, не подавала) - виконавець, шляхом запитів в різні структури, буде сам шукати ваші доходи та майно.

Швидше за все не нотаріус, а виконавець.
З приводу декларації - подасте, то полегшите роботу виконавцю; не подасте ( я ні разу, наприклад, не подавала) - виконавець, шляхом запитів в різні структури, буде сам шукати ваші доходи та майно.
а якщо не надам я цю декларацію, я зможу знести напис, юридично це не нашкодить ніяк? у мене вже були дві інн і в постановах місце роботи було зазначене, а ту таке...

Назад
Угорі