Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЗмінитьсяДефолт при прострочці укрпозики більше 90 днів сума 31 тисяча грн, якщо потім погашу, зміниться дані в УБКІ чи дефолт так і залишиться??
УБКИ не всегда во время обновляют данные.Також маю питання в Убки пише що в мене 12 відкритих кредитів. Але в мене тільки залишилось 3 кредита
есть есть справки о закрытии, оспариваете с ними в убки те что не закрыты в убки (там есть функция оспорить)Також маю питання в Убки пише що в мене 12 відкритих кредитів. Але в мене тільки залишилось 3 кредита
шоб бабки возле подъезда хорошо думалиБоже!Когось ще цікавить зараз УБКІ чи наявність кредитів
Это нормально. У меня похожая ситуация. Обновление идёт с солидной задержкой.Також маю питання в Убки пише що в мене 12 відкритих кредитів. Але в мене тільки залишилось 3 кредита
З якого дива, Убкі це приватна структура, яка собі щось там рахує. Яка різниця банку якому ви все платите вчасно, що там у вас по інших кредитах, їм головне щоб ви їм платилиДоброе утро.
Кто подскажет? Если есть ипотека . Но нет прострочек . И все во время платиться . А в убки пише ,что уже дефолт. То может банк предъявить претензии?
Ок. СпасибоЗ якого дива, Убкі це приватна структура, яка собі щось там рахує. Яка різниця банку якому ви все платите вчасно, що там у вас по інших кредитах, їм головне щоб ви їм платили
Ще й іпотека! Не на жарт розгулявсяДоброе утро.
Кто подскажет? Если есть ипотека . Но нет прострочек . И все во время платиться . А в убки пише ,что уже дефолт. То может банк предъявить претензии?
С ипотекой всегда все четко .Ще й іпотека! Не на жарт розгулявся
Банку має бути пофіг на УБКІ, якщо платиш вчасно
У вас сейчас есть прострочки ?Ще й іпотека! Не на жарт розгулявся
Банку має бути пофіг на УБКІ, якщо платиш вчасно
Більше двох роківУ вас сейчас есть прострочки ?
Большая сумма ?Більше двох років
Питання про мфо? Бо іпотеки не маю,на щастяБольшая сумма ?
Про МФОПитання про мфо? Бо іпотеки не маю,на щастя
Вітаю)Если есть ипотека .
Поки щоНо нет прострочек .
Спасибо за поддержку.Вітаю)
Поки що