Дефолт у військовий стан

• Автор теми Автор теми innab
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K

innab

Форумчанин
Дописи
278
Реакції
82
Бали
2625
innab не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дефолт при прострочці укрпозики більше 90 днів сума 31 тисяча грн, якщо потім погашу, зміниться дані в УБКІ чи дефолт так і залишиться??

Також маю питання в Убки пише що в мене 12 відкритих кредитів. Але в мене тільки залишилось 3 кредита

Також маю питання в Убки пише що в мене 12 відкритих кредитів. Але в мене тільки залишилось 3 кредита
есть есть справки о закрытии, оспариваете с ними в убки те что не закрыты в убки (там есть функция оспорить)

Это нормально. У меня похожая ситуация. Обновление идёт с солидной задержкой.

В них є електронна пошта. Скиньте їм довідки про закриття і вони на протязі трьох днів закриють кредити.

Доброе утро.
Кто подскажет? Если есть ипотека . Но нет прострочек . И все во время платиться . А в убки пише ,что уже дефолт. То может банк предъявить претензии?

Доброе утро.
Кто подскажет? Если есть ипотека . Но нет прострочек . И все во время платиться . А в убки пише ,что уже дефолт. То может банк предъявить претензии?
З якого дива, Убкі це приватна структура, яка собі щось там рахує. Яка різниця банку якому ви все платите вчасно, що там у вас по інших кредитах, їм головне щоб ви їм платили

Доброе утро.
Ще й іпотека! Не на жарт розгулявся
Банку має бути пофіг на УБКІ, якщо платиш вчасно

С ипотекой всегда все четко .
А с МФО беда . И то уже один закрыл .
У вас сейчас есть прострочки ?
И по ипотеке осталось 90к.

Спасибо за поддержку.
Но там не допускал . И не допускаю . И не буду допускать прострочку. Плюс большую часть выплатил . Квартира бралась для жены и ребенка . Я не имею морального права в конце сдаться .

Назад
Угорі