Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки у вас протермінування?Доброго дня , Клік кредит продав зим калам , хто про них знає , як з ними боротись ?
На мене через 2 тижні в суд подалиВсім привіт! Також сьогодні дізнався про продаж клік кредит до деалу, якщо хтось стикався, то підкажіть?
вони нові "на ринку".і так мій перший досвід ,компанія клік кредит ,продала договір товариство з обмеженою відповідальністю,деал фінанс груп,прийшла від них позовна заява ,ціна позову 26 253 ,50 коп ,тіло 5000 ,яке було пролонгаціями виплачено , як кажуть гроші на вітер .Сама компанія на поступки не йшла ,за тіло відмовлялись ,тепер продали цій компанії і компанія вирішила йти в суд !
підскажіть мої дії ,хто має досвід ,що підскажете?
Так і шо підкажеш робити, з позовною до тебе?)вони нові "на ринку".
лише почали позови подавати, при чому массово.
за цей тиждень отримав біля 5 звернень.
так, а що тут підкажешь? якщо сума не влаштовує, то треба захищатись.Так і шо підкажеш робити,
хіба є варіанти?)))))з позовною до тебе?)
хіба є варіанти?)))))
неустойка в мене 14 000 грнтак, а що тут підкажешь? якщо сума не влаштовує, то треба захищатись.
у тих справах, що я бачив, ці Деал, нараховують неустойку у розмірі 10 000 грн., що вочевидь є незаконним)))
хіба є варіанти?)))))
ну ось.неустойка в мене 14 000 грн
там цікавий момент вони свою правничу роботу теж на мене вішають?ну ось.
поки війна, такі нарахування є незаконними
звісно)) на кого ж ще?там цікавий момент вони свою правничу роботу теж на мене вішають?
вони надіслали документи,вирішили таблицею надіслати список людей в тому списку ініціали ,іпн тіло кредиту,% та не устойка ,список близько 100 людей і мої дані в ньому ,чи мають вони право розсилати отак дані?вони нові "на ринку".
лише почали позови подавати, при чому массово.
за цей тиждень отримав біля 5 звернень.
звісно)) на кого ж ще?
програвша сторона відшкодовує суд збір/витарти на правову допомогу
ви, часом, 0 зайвий не домалювали?))вони оцінили свою роботу в 100 000 грн
ні ,є документ з їх розцінками ,вони не пожалкували бумагиви, часом, 0 зайвий не домалювали?))
можливо, то вартість послуг по декількох позовах.ні ,є документ з їх розцінками ,вони не пожалкували бумаги
можливо я не сильно орієнтуюсь в бумагах ,то напевно на весь список людей !дякую хоч тут розібраласьможливо, то вартість послуг по декількох позовах.
бо для однієї справи, "трохи" забагато