Деал Фінанс груп (інформація про компанію)

• Автор теми Автор теми Sunny95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 880

Sunny95

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
0
Бали
6
Sunny95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня , Клік кредит продав зим калам , хто про них знає , як з ними боротись ?

Вітаю ,хто стикався з цією компанію ,Тов Деал Фінанс Груп?

Всім привіт! Також сьогодні дізнався про продаж клік кредит до деалу, якщо хтось стикався, то підкажіть?

і так мій перший досвід ,компанія клік кредит ,продала договір товариство з обмеженою відповідальністю,деал фінанс груп,прийшла від них позовна заява ,ціна позову 26 253 ,50 коп ,тіло 5000 ,яке було пролонгаціями виплачено , як кажуть гроші на вітер .Сама компанія на поступки не йшла ,за тіло відмовлялись ,тепер продали цій компанії і компанія вирішила йти в суд !
підскажіть мої дії ,хто має досвід ,що підскажете?

і так мій перший досвід ,компанія клік кредит ,продала договір товариство з обмеженою відповідальністю,деал фінанс груп,прийшла від них позовна заява ,ціна позову 26 253 ,50 коп ,тіло 5000 ,яке було пролонгаціями виплачено , як кажуть гроші на вітер .Сама компанія на поступки не йшла ,за тіло відмовлялись ,тепер продали цій компанії і компанія вирішила йти в суд !
підскажіть мої дії ,хто має досвід ,що підскажете?
вони нові "на ринку".
лише почали позови подавати, при чому массово.
за цей тиждень отримав біля 5 звернень.

Так і шо підкажеш робити,
так, а що тут підкажешь? якщо сума не влаштовує, то треба захищатись.
у тих справах, що я бачив, ці Деал, нараховують неустойку у розмірі 10 000 грн., що вочевидь є незаконним)))

з позовною до тебе?)
хіба є варіанти?)))))

так, а що тут підкажешь? якщо сума не влаштовує, то треба захищатись.
у тих справах, що я бачив, ці Деал, нараховують неустойку у розмірі 10 000 грн., що вочевидь є незаконним)))

хіба є варіанти?)))))
неустойка в мене 14 000 грн

вони нові "на ринку".
лише почали позови подавати, при чому массово.
за цей тиждень отримав біля 5 звернень.
вони надіслали документи,вирішили таблицею надіслати список людей в тому списку ініціали ,іпн тіло кредиту,% та не устойка ,список близько 100 людей і мої дані в ньому ,чи мають вони право розсилати отак дані?

звісно)) на кого ж ще?
програвша сторона відшкодовує суд збір/витарти на правову допомогу

вони оцінили свою роботу в 100 000 грн

можливо, то вартість послуг по декількох позовах.
бо для однієї справи, "трохи" забагато
можливо я не сильно орієнтуюсь в бумагах ,то напевно на весь список людей !дякую хоч тут розібралась

Назад
Угорі