Де шукати захист?

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто з форумчан і куди "скаржився" на МФО? Чи були якісь результати? Що Реально діє, крім повного ігнору звісно. Вже так дістами, що мені дається що ігнор і режим сніжинка це для них "подарунок". Хочеться показати їм як казав класик "кузькіну мать"

Хто з форумчан і куди "скаржився" на МФО? Чи були якісь результати? Що Реально діє, крім повного ігнору звісно. Вже так дістами, що мені дається що ігнор і режим сніжинка це для них "подарунок". Хочеться показати їм як казав класик "кузькіну мать"
Ви прагнете помсти???

Я нікуди не зверталась. Уважно вивчивши інформацію на форумі, зробила висновки, що не всі звернення приносять позитивний результат, а розчаровуватися, в черговий раз, зовсім не хочеться.
І, тим більше, у мене і так не вистачає часу, і я не бажаю витрачати його на МФО... Є набагато цікавіші заняття.
Ініціативу кудись звертатися, чи скаржитись, я передала для МФО. Хочуть грошей- нехай звертаються до суду. Захищатись в суді я готова. А писати щось, кудись, комусь, даючи їм привід думати, що я про них пам'ятаю- не вбачаю за потрібне...

Ни как не боролась есть более важные и интересные дела,мстить да ну пусть они напрягаются смотрела на их возможность напугать пол года сдулись тепер идут на мировую!

Боролась... устала... поняла, что такие как мы никому не нужны! как мне сказал участковый поймите (куда вы вляпались), примите (то что с вами сейчас делают), ждите (пока всё уляжется)...

Боролась... устала... поняла, что такие как мы никому не нужны! как мне сказал участковый поймите (куда вы вляпались), примите (то что с вами сейчас делают), ждите (пока всё уляжется)...
У каждого, конечно, свои методы. Но я не соглашаюсь с теми, кто просто "принимает" и "ждёт". Принятие того, "что с вами сейчас делают" и ожидание "пока всё уляжется" расслабляет мфо, придаёт им уверенности в том, что можно и дальше гадить. Пусть из десятков обращений в НКФУ, полицию и т.д. даст положительный результат для Вас только одно, это не означает, что не нужно обращаться вообще.

А что бороться? Как? Вы взяли деньги и не отдаёте! Брали деньги у бандитов, вот они себя как бандиты и ведут

я теж вважаю що численні перевірки псують кров бандитам. бо це чиновникам надає ваги і можливо десь привід натякати на хабар. клопіт.
та ба навіть папірця відписать і то вже якась робота розумова. це не в трубку хамить, треба ще й букви знати.
буду мабуть писати бо все таки краще попередити можливе звернення мфо до суду.
десь бачив виписки з судової влади. кількість позовів зростає.
може правда треба діяти за алгоритмом Сергія

Я прд
Я подавав заяву до прокуратури, з проханням внести її до ЄРДР. Це була скарга на калів, ТОВ ФК Джобер, це Шарага від Глобал Кредит, якщо я не помиляюсь. В ЄРДР не внесли, але дзвінки з погрозами, принаймі, моєму оточенню, закінчились.

Назад
Угорі