Де шукати в постанові про відкриття вп з відки саме будуть стягувати?

• Автор теми Автор теми Сm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 531

Сm

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
348
Бали
5225
Сm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримав постанову пр відкриття вп,де там пише про те звідки мають стягувати?нещодавно звільнився з оф.роботи,хочу поки на час стати у центер зайнятості та влаштуватися неоф.,чи ще мав лист прийти на оф.роботу?чи ще куди клименко відправляє листи?Буду дуже вдячний за розяснення.

Отримав постанову пр відкриття вп,де там пише про те звідки мають стягувати?нещодавно звільнився з оф.роботи,хочу поки на час стати у центер зайнятості та влаштуватися неоф.,чи ще мав лист прийти на оф.роботу?чи ще куди клименко відправляє листи?Буду дуже вдячний за розяснення.
Нет в этом постановлении откуда и в каком порядке взыскивать. Это отдельное постановление которое присылают на работу/или в организацию от которой вы получаете доход

у постанові, яку Вам направив виконавець є ідентифікатор доступу до виконавчого провадження. По даному ідентифікатору можете подивитися деталізовані дані по виконавчому провадженню.

Назад
Угорі