Де шукати роботу в Україні. Хочу змінити роботу на більш нормальну з гарною зарплатою

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K

Yanochkka

✩ Premium ✩
Дописи
1555
Реакції
2381
Бали
3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нажаль,нинішня робота-дно.Працюю медсестрою в реанімації,лікарня договір з НЗСУ не підписала,відповідно грошей нема...За червень отримала 517 грн,а на шиї чоловіка сидіти не хочу.Маю ще диплом біолога,невикористаний ні разу)Зараз,тим більше з боргами,все думаю про пошук роботи,але містечко маленьке,вибір невеликий.А тим більше,через ці кляті борги стала затуркана якась,залякана.Думається туго.Рухнути десь далі на роботу не можу-діти ще школярі,ніяк лишити їх.Я це все тут до чого,як хто міняв роботу,де шукали варіанти,як влаштовувались?Я просто все життя пропрацювала в медицині,тепер не знаю куди йти

Yanochkka, ну для начала нужно успокоиться. Потом и голова с мозгами начнёт размышлять в нужном направлении. И перестаньте уже труситься)

Нажаль,нинішня робота-дно.Працюю медсестрою в реанімації,лікарня договір з НЗСУ не підписала,відповідно грошей нема...За червень отримала 517 грн,а на шиї чоловіка сидіти не хочу.Маю ще диплом біолога,невикористаний ні разу)Зараз,тим більше з боргами,все думаю про пошук роботи,але містечко маленьке,вибір невеликий.А тим більше,через ці кляті борги стала затуркана якась,залякана.Думається туго.Рухнути десь далі на роботу не можу-діти ще школярі,ніяк лишити їх.Я це все тут до чого,як хто міняв роботу,де шукали варіанти,як влаштовувались?Я просто все життя пропрацювала в медицині,тепер не знаю куди йти
Я уехала со своего посёлка, за год поменяла 3 работы, освоила новые направление, сейчас осваиваю еще одно...тяжело конечно но терпимо. Работала по началу не официально, потом оформилась.
Удачи Вам...все получиться

Я после истории с мфо и проблем по психиатрии(пограничное расстройство личности)не смогла больше работать бухгалтером. Открыла виртуальный магазин на торговой площадке etsy.com, торгую цифровыми картинками. Писала уже об этом здесь. При самых плохих торгах 400 у.е. в месяц есть. Не ахти какие деньги, но я вношу свою лепту в семейный бюджет.

Вам нужно менять специальность , это я из личного опыта говорю. Возможно Вы рассматривали какие-то варианты с личным делом?
Моя коллега вообще в айти из медицины ушла, но это конечно, сначала учеба, которая стоит не малых денег.

Я после истории с мфо и проблем по психиатрии(пограничное расстройство личности)не смогла больше работать бухгалтером. Открыла виртуальный магазин на торговой площадке etsy.com, торгую цифровыми картинками. Писала уже об этом здесь. При самых плохих торгах 400 у.е. в месяц есть. Не ахти какие деньги, но я вношу свою лепту в семейный бюджет.
класс)) обожаю такие кейсы про украинцев на Етси))) искала героев зимой, чо сюда не пришла и Вас не нашла) вместо этого кредитов набрала, д*pa...

Та підробітків було багато,на місці я не сиділа ніколи.І крапельниці з уколами на дому,і поля щосезону.Трохи печу під замовлення,правда містечко у нас невелике,замовлень мало.Ще трохи в'яжу,светри,шапки,носочки і т.д.Коротше,займаюсь,чим можу.Першого чоловіка утримувала повністю я.Не складалось у нього з роботою.А зараз,до МФО у другого чоловіка теж намагалась нічого не брати.Я хочу сама утримувати себе і дітей,а ще повернути чоловіку все,що він потратив.Зараз перебираю варіанти,але перспектив...Або їхати за кордон-тоді лишати дітей на маму,або...альтернативи поки не знайшла,от і питаю,можливо хтось підкаже варіанти,бо вже голова погано варить.Повторюю-до ситуації з МФО я ніколи нічого ні в кого не брала,а зараз суми занадто великі,щоб перекрити їх підробітками

Yanochkka, Ваша головна проблема, що Ви не хочете нікого обтяжувати, що значить в першого чоловіка з роботою не складалося, у Вас складалось, а у нього ні? Аліменти на дітей він платить?
Чому другого чоловіка Ви звільняєте від обовязку дбати про Вас і дітей. Він коли з Вами почав зустрічатись думаю знав, що Ви жінка з дітками.
Що за звичка у наших жінок все тягнути на своєму горбі.

Yanochkka, Ваша головна проблема, що Ви не хочете нікого обтяжувати, що значить в першого чоловіка з роботою не складалося, у Вас складалось, а у нього ні? Аліменти на дітей він платить?
Чому другого чоловіка Ви звільняєте від обовязку дбати про Вас і дітей. Він коли з Вами почав зустрічатись думаю знав, що Ви жінка з дітками.
Що за звичка у наших жінок все тягнути на своєму горбі.
Угу, Плюсую.

Та підробітків було багато,на місці я не сиділа ніколи.І крапельниці з уколами на дому,і поля щосезону.Трохи печу під замовлення,правда містечко у нас невелике,замовлень мало.Ще трохи в'яжу,светри,шапки,носочки і т.д.Коротше,займаюсь,чим можу.Першого чоловіка утримувала повністю я.Не складалось у нього з роботою.А зараз,до МФО у другого чоловіка теж намагалась нічого не брати.Я хочу сама утримувати себе і дітей,а ще повернути чоловіку все,що він потратив.Зараз перебираю варіанти,але перспектив...Або їхати за кордон-тоді лишати дітей на маму,або...альтернативи поки не знайшла,от і питаю,можливо хтось підкаже варіанти,бо вже голова погано варить.Повторюю-до ситуації з МФО я ніколи нічого ні в кого не брала,а зараз суми занадто великі,щоб перекрити їх підробіткамзгачитьн
Що значить з роботою не склалося?Буває тимчасово непрацездатний через хворобу.Діток робить навчилися,а забезпечувати фіг вам називається.

Им сам процесс нра)
Ха..процес всім нравиться....але ж є і мозги на плечах..не тільки там.Дєтка то істи хоче.Дєтку кормить нада.Дєтка хоче іграшки.Дєтку лікувати нада.....не склалося з роботою....Це як мантра чоловіка -у мене не складається з роботою,буду вдома.Афігєть......а потім моя влізла у кредити....моя така *****....моій все не так і грошей мало і все не так.....

Назад
Угорі