Дайте совет по Быстро займу

• Автор теми Автор теми lemon1978
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K

lemon1978

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
26
Бали
2590
lemon1978 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Есть простроченый кредит по Быстро займу. Доставали меня по разному, на что получали ответ, что оплата будет произведена после решения суда. Но эти козлы пошли дальше и начали угрожать моей начальнице, ее дочери и родному брату который находится в АТО. Посоветуйте что предпринять что бы отбить у них охоту заниматься этой х**й. Мой разговор с ними прост, но она госслужащий, должностное лицо и тут такие каленкоры как будто этот кредит взяла она.

Есть простроченый кредит по Быстро займу. Доставали меня по разному, на что получали ответ, что оплата будет произведена после решения суда. Но эти козлы пошли дальше и начали угрожать моей начальнице, ее дочери и родному брату который находится в АТО. Посоветуйте что предпринять что бы отбить у них охоту заниматься этой х**й. Мой разговор с ними прост, но она госслужащий, должностное лицо и тут такие каленкоры как будто этот кредит взяла она.
Я на них писала в полицию, Нацком и 1545, тихо себя ведут уже 2 мес. Попробуйте.
и делательно, чтобы начальница на их горячую линию пожаловалась

составьте заявление на Нацполицию по факту вымагательства по ч. 1 ст. 189 ККУ и по факту незаконного распостранения данных о личности. Фото или скан заявления отправьте на официальную электронную почту мфо или коллекторов, и напишите что завтра почтой отправите им копию заявления.
составьте заявление на Нацполицию по факту вымагательства по ч. 1 ст. 189 ККУ и по факту незаконного распостранения данных о личности. Фото или скан заявления отправьте на официальную электронную почту мфо или коллекторов, и напишите что завтра почтой отправите им копию заявления.
слегка остудит их пыл

Мені вчора дзвонили з обласної поліції казали, що на мене заява від бистрозайма по 190, 192 сьогодні мають приїхати

Мені вчора дзвонили з обласної поліції казали, що на мене заява від бистрозайма по 190, 192 сьогодні мають приїхати
Не Ось капитан Коновалова звонил?:ahaha:
Т 9 ска:boredom:

Мужик якийсь, він представився але погано було чути, сказав що буде вносити заяву в досудове розслідування, а потім питав чого не було проплати, хоча пролонгація була, було погано його чути то він казав мені не грайтеся в глухеньку

Обов'язково

Щиро надіюсь що це розвод, бо на фоні слідчого було багато звуків ніби в коллцентрі
А тоді понятно,бо ці паскуди за креативлят того і подумав так
Мужик якийсь, він представився але погано було чути, сказав що буде вносити заяву в досудове розслідування, а потім питав чого не було проплати, хоча пролонгація була, було погано його чути то він казав мені не грайтеся в глухеньку
? разводняк

Дзвонили і мені з обласного головного управління. Представився капітаном поліції Коновалов) Каже бистрозайм подала на вас заяву про шахрайство! Жесть))) Дав мені номер телефону нас служби безпеки бистрозайм і сказав що так нормальний чувак і може скине якусь суму:crazy:

До того було 4 пропущених з цього номера +380636831758 в гетконтакт підписаний як Ніка от я дурна і передзвонила, після чого почула чоловічий голос і вибила, потім він передзвонив і тоді пішло поїхало
До того було 4 пропущених з цього номера +380636831758 в гетконтакт підписаний як Ніка от я дурна і передзвонила, після чого почула чоловічий голос і вибила, потім він передзвонив і тоді пішло поїхало
Я вибила так і не дослухавши, сказала що сама підійду у відділок, так він потім передзвонював але я не брала трубки

В

Принципі всяке може бути

Боюсь що справді приїдуть
Та боятися не варто,по перше мінтам нецікаво ваші проплати шарагам,по друге навіть як приїдуть можете посилати навіть поліцію поки в них науках небуде рішення суду
Вас розводять,ненервуйте

Перезвоните и скажите пусть почитают, ст. 353 Уголовного Кодекса Украины. а за одно и ст. 182,189,355.

Я передзвонив в ГУНП на що мені відповіли що я вже сьогодні не перший питаю за них. Порадили взагалі не розмовляти з ними. Але ж потім знову дзвінок і "капітан" питає чи дзвонив я в бистрозайм)))) Дзвонив,кажу йому! І що вони вам відповіли? Послати вас к єбєні матері :ahaha:
Доречі! Бистрозайм в нацкомфін не зареєстрований

Можливо хтось може набрати цей номер +380636831758 щоб переконатися хто це, бо лєвих номерів не маю

Это их прикол- звониться и представляться ментами. У меня тоже такое было. Естественно, "следователь" был послан на три буквы. Не обращайте внимания.

Назад
Угорі