Дайте пораду!Що казати слідчому?

• Автор теми Автор теми Olesja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K

Olesja

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
11
Бали
853
Olesja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю багато мфо,які достають подругу. Їй кажу що нічого не брала і то шахраї,регулярно вона отримує дзвінки та смс від них,а недавно Топ Кредит зробив колаж на неї,вона позволила на 1545 і подала скаргу,а сьогодні приходив слідчий де вона написала заяву,що їй пишуть і дзвонять різні кантори(короче сліпила всі мфо в одну історію)слідчий каже що хоче поспілкуватися зі мною!в мене паніка!!!!що казати???

Все как есть, скажите. Если есть версия для родителей, мол это мошенники кредиты оформили, то тогда при них лучше сказать как и им сказали.

Все как есть, скажите. Если есть версия для родителей, мол это мошенники кредиты оформили, то тогда при них лучше сказать как и им сказали.
Тобто стояти на своєму що я нічого не брала?він ніде не зможе перевірити??

Маю багато мфо,які достають подругу. Їй кажу що нічого не брала і то шахраї,регулярно вона отримує дзвінки та смс від них,а недавно Топ Кредит зробив колаж на неї,вона позволила на 1545 і подала скаргу,а сьогодні приходив слідчий де вона написала заяву,що їй пишуть і дзвонять різні кантори(короче сліпила всі мфо в одну історію)слідчий каже що хоче поспілкуватися зі мною!в мене паніка!!!!що казати???
И с
Отпишитесь как будут новости. Или напишите в лс, поговорим
Тобто стояти на своєму що я нічого не брала?він ніде не зможе перевірити??
Давайте в лс, я готова к разговору

Та ты успокой. Говори как есть. Запомни, закон на твоей стороне. Если настоящая подруга - то поймет. Не поймет - пусть идет лесом. Считай эту ситуацию проверкой вашей дружбы.

Та ты успокой. Говори как есть. Запомни, закон на твоей стороне. Если настоящая подруга - то поймет. Не поймет - пусть идет лесом. Считай эту ситуацию проверкой вашей дружбы.
Не варіант!!!вона гірше мфо!

И с
Отпишитесь как будут новости. Или напишите в лс, поговорим

Давайте в лс, я готова к разговору
І мене цікавить бо усім сусідам звонять, пролонгаціями все переплатила багато разів,звонять погрожують їм вони написали заяву до міліції, я теж маю приїхати і піти до слідчого а що казати незнаю,порадьте як правильно зробити

Как есть, так и говорить. Подруги контакты не давали? Значит прямое нарушение закона. Требуйте открыть дело.

Следователю говорите как есть, но если что не давайте на себя наехать, дайте ему понять что вашей вины в звонках к подруге и прочих гадостях нет, да займ брала, отдать не получается, пусть взыскивают законно. Не паникуйте, и удачи вам.

Если никаких контактов подруги вы не давали, то так лучше следователю и объяснить. Наличие у вас кредитов, это ваша проблема. То что эти сволочи тероризируют подругу, никаких данных которой вы не давали, не делает вас виноватой

І мене цікавить бо усім сусідам звонять, пролонгаціями все переплатила багато разів,звонять погрожують їм вони написали заяву до міліції, я теж маю приїхати і піти до слідчого а що казати незнаю,порадьте як правильно зробити
Говорить правду!!! Их действия незаконны! А ваши займы - только ваши заботы, а не преступление!!!

а сьогодні приходив слідчий де вона написала заяву,що їй пишуть і дзвонять різні кантори(короче сліпила всі мфо в одну історію)слідчий каже що хоче поспілкуватися зі мною!в мене паніка!!!!що казати???
Слідчий хоче поспілкуватися. Слідчі вже по хатах блукають. Ви хоч перевіряли хто він. В рамках якого кримінального провадження. № кримінального провадження.
Бариня лягла і просить.

Слідчий хоче поспілкуватися. Слідчі вже по хатах блукають. Ви хоч перевіряли хто він. В рамках якого кримінального провадження. № кримінального провадження.
Бариня лягла і просить.
у вас не донецкий диалект!

Не варіант!!!вона гірше мфо!
Подругу в сад...Следователю говорите как есть) Ничего не придумывайте. У него работа така) Ему надо проделать какую то работу, так как поступило заявление. Почитайте что вам люди советуют те кто в теме давно.

Бариня лягла і просить.
Если подруга напрягала заявами, то вполне может быть, ему проще попросить закрыть кредиты должницу чем напрягаться и работать по поводу заяв на МФО.

у вас не донецкий диалект!
Северодонецк – это не только столица мирового сепаратизма, но и интеллектуальная столица Донбасса. У нас тут суржик – русский, украинский, английский, идиш, иврит, феня.

Назад
Угорі