Дайте пораду, не можу заблокувати

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 785
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мами телефон якийсь китайський, навіть не знаю назви .В селі інтернет не дуже, скачали антиколектор а він не працює. В настройках телефону включили антиспам, але нічого. Дзвонять!!! Вона всі номери наносить в ЧС, но це не вихід. Можливо є якась програма, яка працює навіть коли нема інтернету?

В мами телефон якийсь китайський, навіть не знаю назви .В селі інтернет не дуже, скачали антиколектор а він не працює. В настройках телефону включили антиспам, але нічого. Дзвонять!!! Вона всі номери наносить в ЧС, но це не вихід. Можливо є якась програма, яка працює навіть коли нема інтернету?
Антиспам рідний?

Поставте в блок все входящие кроме контактных, это должно быть в настройках телефона

Труколер працює і без інтернету, просто не буде показувати ім'я, яким нарекли того, хто до вас намагається дозвонитись

ShouldIAnswer неплохая

Просто на відстані з мамою от і кажу що робити, а вона мабуть не те щось включила. Можливо якусь програму встановити?
ShouldIAnswer неплохая
Вона працює без інтернет? І що це за програма?

Труколер :big_boss:

Irinagh, кроме антиспама нужно блокировка вызовов
Screenshot_2020-04-17-14-40-30-229_com.miui.securitycenter.webp
Screenshot_2020-04-17-14-40-40-482_com.miui.securitycenter.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі