CreditUp не погоджується на списання для військовослужбовця.

• Автор теми Автор теми Черкасов Руслан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 764
Дописи
2
Реакції
0
Бали
126
Черкасов Руслан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Тіло 6000 грн, а долгу 85000 тис. грн. Я військовий документи їм представив, але прошу їх залишити тіки тіло кредиту що б були якісь гарантії!!! А вони пишуть:
В програмі немає функціі зміни суми.Ви оплачуєте домовлену суму ,я відправляю документи для списання в бухгалтерію.Бухгалтерія робить списання.Можу вислати гарантійного листа.
Може забити на них тай написати в НАБУ!!! З гофінго і еврогрошима, получилося оставили тіки тіло!!! Що робить???

Тіло 6000 грн, а долгу 85000 тис. грн. Я військовий документи їм представив, але прошу їх залишити тіки тіло кредиту що б були якісь гарантії!!! А вони пишуть:
В програмі немає функціі зміни суми.Ви оплачуєте домовлену суму ,я відправляю документи для списання в бухгалтерію.Бухгалтерія робить списання.Можу вислати гарантійного листа.
Може забити на них тай написати в НАБУ!!! З гофінго і еврогрошима, получилося оставили тіки тіло!!! Що робить???
шлите их в пичку с такими %

Стоп, шановний, про яке тіло Ви з ними домовляєтесь? І взагалі, навіщо Ви з ними про щось домовляєтесь? Якщо були численні пролонгації, то вони ще Вам винні залишаться, і можливо, значні сумми. Форму 5 відправляєте на юридичну адресу шараги і заяву на перерахунок і повернення коштів. А далі по ситуації.
"Про соціальний та правовий захист військовослужбовців"
Ось тема, почитайте уважно, там все давно розписано. І не ведіть Ви з цими .... ніякі переговори, ради Бога. Якщо почнуть вмикати свої тормоза, тоді НБУ, почитайте тему, правда.
З гофінго і еврогрошима, получилося оставили тіки тіло!!! Що робить???
І цим форму 5 і заяву, нехай усе перераховують. Бо реально є в мене підозра, що Ви їм переплатили вже "тіло" декілька разів як мінімум.

Останнє редагування:
Напишите в ЛС помогу

Назад
Угорі