nadian2103
Форумчанин
- Дописи
- 367
- Реакції
- 112
- Бали
- 5125
nadian2103 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
хто що може сказати про creditplus і creditup?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кредит +що там позванює а крідіт уп мовчить прострочена два тижніхто що може сказати про creditplus і creditup?
Виїзна група це міф а суд вони також не подадуть.Продадут таким самим колекторам і всев мене майже місяць і там і там, спочатку дзвонили кожен день, тепер перестали, тільки смс проиходять про те що готуються документи в суд, або про виїздну групу. незнаю чого чекати...
Можете ожидать выездную группу. Но она к Вам не приедет. Я жду с мая ее. Причем кредитАп обещали мне ее ещё в мае, потом в июне, короче, до сентября обещали по-моему, а сейчас и звонить перестали, может каким-то коллекторам продали. Хотя эти вроде не продают.в мене майже місяць і там і там, спочатку дзвонили кожен день, тепер перестали, тільки смс проиходять про те що готуються документи в суд, або про виїздну групу. незнаю чого чекати...
Ну да, только коллекторы разные бывают и методы работы разные. Но группу можно ждать и не дождаться. Они постоянно в путиВиїзна група це міф а суд вони також не подадуть.Продадут таким самим колекторам і все
Ага ****** приїде наконівід creditplus прийшло "ваш договір внесено в маршрутний лист компанії"
Колектора тоже не дурні і хочуть заробити вони купили долги за копійки но все одно не всіх компаніях охотно купляють тімболія якщо долги за 500 км і номерів немає ніяких ,ти би купив висяка?Можете ожидать выездную группу. Но она к Вам не приедет. Я жду с мая ее. Причем кредитАп обещали мне ее ещё в мае, потом в июне, короче, до сентября обещали по-моему, а сейчас и звонить перестали, может каким-то коллекторам продали. Хотя эти вроде не продают.
Ну да, только коллекторы разные бывают и методы работы разные. Но группу можно ждать и не дождаться. Они постоянно в пути

Я готовАга ****** приїде наконі
Колектора тоже не дурні і хочуть заробити вони купили долги за копійки но все одно не всіх компаніях охотно купляють тімболія якщо долги за 500 км і номерів немає ніяких ,ти би купив висяка?
кредит + смс прийшла вже договір передали виїзній групі![]()

Хорошего никто ничего не скажет это точнохто що може сказати про creditplus і creditup?

Это что-то новое"ваш договір внесено в маршрутний лист компанії"

від creditplus прийшло "ваш договір внесено в маршрутний лист компанії"

Срать им на законы. И вообще они себя считают всесильными.Iren, у меня по КредитАп займ 2700, а сейчас сумма по-моему 16000. Это при всем при том, что согласно Закона о потребительском кредитовании, совокупность пени и штрафов не может превышать 50% от тела кредита.
И как же глубоко заблуждаютсяСрать им на законы. И вообще они себя считают всесильными.
Откуда эти твapu такие проценты берут в голове не укладываетсязнайшли кредіт плюс моїх батьків, погрожують їм...тіло було 3500, а зараз 10000, і це за 3 тижні
Скажите им пускай стянут один с одного штаны,дальше думаю Вы поняли что пускай делаютнезнаю, але потім написали мені смс, що тепер будуть стягувати гроші з батьків

Вот интересно, а каким образом вообще они это делать будут?незнаю, але потім написали мені смс, що тепер будуть стягувати гроші з батьків
вони були в шоці, бо не знали, я не все ніяк не наважувалась сказати.....nadian2103, як батьки відреагували???Хай відразу посилають або як мої скидали трубку і перестали шакали до них звонити

я чула як чудак з мамою говорив, склалось враження, що це чоловік 30-35 років, сказав що з Миколаєва, і сказав що буде робити все ,щоб повернути гроші, бо " мені насрать, як ви їх будете віддавати,в мене свій процент, і я його не подарую".....хамло.....