• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

CreditPlus и CreditUp

• Автор теми Автор теми nadian2103
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nadian2103

Форумчанин
Дописи
367
Реакції
112
Бали
5125
nadian2103 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
хто що може сказати про creditplus і creditup?

в мене майже місяць і там і там, спочатку дзвонили кожен день, тепер перестали, тільки смс проиходять про те що готуються документи в суд, або про виїздну групу. незнаю чого чекати...

в мене майже місяць і там і там, спочатку дзвонили кожен день, тепер перестали, тільки смс проиходять про те що готуються документи в суд, або про виїздну групу. незнаю чого чекати...
Виїзна група це міф а суд вони також не подадуть.Продадут таким самим колекторам і все

Можете ожидать выездную группу. Но она к Вам не приедет. Я жду с мая ее. Причем кредитАп обещали мне ее ещё в мае, потом в июне, короче, до сентября обещали по-моему, а сейчас и звонить перестали, может каким-то коллекторам продали. Хотя эти вроде не продают.

Виїзна група це міф а суд вони також не подадуть.Продадут таким самим колекторам і все
Ну да, только коллекторы разные бывают и методы работы разные. Но группу можно ждать и не дождаться. Они постоянно в пути

від creditplus прийшло "ваш договір внесено в маршрутний лист компанії"

Ага ****** приїде наконі

Можете ожидать выездную группу. Но она к Вам не приедет. Я жду с мая ее. Причем кредитАп обещали мне ее ещё в мае, потом в июне, короче, до сентября обещали по-моему, а сейчас и звонить перестали, может каким-то коллекторам продали. Хотя эти вроде не продают.

Ну да, только коллекторы разные бывают и методы работы разные. Но группу можно ждать и не дождаться. Они постоянно в пути
Колектора тоже не дурні і хочуть заробити вони купили долги за копійки но все одно не всіх компаніях охотно купляють тімболія якщо долги за 500 км і номерів немає ніяких ,ти би купив висяка?

кредит + смс прийшла вже договір передали виїзній групі :ahaha::crazy:

Ага ****** приїде наконі

Колектора тоже не дурні і хочуть заробити вони купили долги за копійки но все одно не всіх компаніях охотно купляють тімболія якщо долги за 500 км і номерів немає ніяких ,ти би купив висяка?

кредит + смс прийшла вже договір передали виїзній групі :ahaha::crazy:
Я готов :hunter::triniti::vinsent:

:facepalm:
Они хоть знают значение фразы "маршрутный лист"???
Если боитесь, что кто-то приедет, то успокойтесь. Никто не приедет к вам.

У меня с кредитАп вообще история...
Значит тело кредита 8000 грн, а долг сейчас 14000, при этом 9000 я уже внесла, за пролонгацию, штрафы и т.д
На счёт других МФО ещё думаю, может получится договориться тело оплатить...а вот Кредитапу ничего платить не собираюсь. oxepeли вообще

Iren, у меня по КредитАп займ 2700, а сейчас сумма по-моему 16000. Это при всем при том, что согласно Закона о потребительском кредитовании, совокупность пени и штрафов не может превышать 50% от тела кредита.

Iren, у меня по КредитАп займ 2700, а сейчас сумма по-моему 16000. Это при всем при том, что согласно Закона о потребительском кредитовании, совокупность пени и штрафов не может превышать 50% от тела кредита.
Срать им на законы. И вообще они себя считают всесильными.

знайшли кредіт плюс моїх батьків, погрожують їм...тіло було 3500, а зараз 10000, і це за 3 тижні

незнаю, але потім написали мені смс, що тепер будуть стягувати гроші з батьків

nadian2103, як батьки відреагували???Хай відразу посилають або як мої скидали трубку і перестали шакали до них звонити

nadian2103, як батьки відреагували???Хай відразу посилають або як мої скидали трубку і перестали шакали до них звонити
вони були в шоці, бо не знали, я не все ніяк не наважувалась сказати.....:dash1::facepalm: я чула як чудак з мамою говорив, склалось враження, що це чоловік 30-35 років, сказав що з Миколаєва, і сказав що буде робити все ,щоб повернути гроші, бо " мені насрать, як ви їх будете віддавати,в мене свій процент, і я його не подарую".....хамло.....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі