Credit7 у кого з ним як?

• Автор теми Автор теми Нюша2
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Нюша2, мені дзвонили вчора цілий день на роботу,сказали,що подзвонять всім родичам і допоможуть знайти гроші,прислали смс,що мобільний оператор передав данні тел.книги,починають обзвон, на роботі розмовляли ввічливо, а мобільний я не беру,подивимось.

Нюша2, мені дзвонили вчора цілий день на роботу,сказали,що подзвонять всім родичам і допоможуть знайти гроші,прислали смс,що мобільний оператор передав данні тел.книги,починають обзвон, на роботі розмовляли ввічливо, а мобільний я не беру,подивимось.
Мені сьогодні подзвонили на роботу на особистий телефон главбуха, говорили ну зовсім не ввічливо починаючи з с*** і т.д , а на гарячу лінію надії не має, чекаю 4 годину на дзвінок від спеціаліста, результату 0, а вони за 1 хвилину набрали 3раза поки не відповіли на їх дзвінок щоб вислухати мати в мою сторону.

Нюша2, вони почали буром,але завідуюча одразу:ви хто,прізвище, яка організація,як ви розмовляєте, і вони дзвонили кожні 3 хвилини,поки мене не покликали, а я мичала, но розмовляли ввічливо, в мене просрочки десь днів 7
Сказали,будуть дзвонити всім,шукати гроші для мене,а я кажу:о ,точно,дзвоніть,назвали мого сина,я сказала,щоб йому дзвонили
Неприємно, але це вже сталося, будемо чекати нових дзвінків,дулю тепер,а не проценти, напишу,коли нове щось,а навіщо дзвонити на урядову лінію, це допоможе?

Останнє редагування:
Нюша2, вони почали буром,але завідуюча одразу:ви хто,прізвище, яка організація,як ви розмовляєте, і вони дзвонили кожні 3 хвилини,поки мене не покликали, а я мичала, но розмовляли ввічливо, в мене просрочки десь днів 7
Сказали,будуть дзвонити всім,шукати гроші для мене,а я кажу:о ,точно,дзвоніть,назвали мого сина,я сказала,щоб йому дзвонили
Неприємно, але це вже сталося, будемо чекати нових дзвінків,дулю тепер,а не проценти, напишу,коли нове щось,а навіщо дзвонити на урядову лінію, це допоможе?
Мені погрожують моїми фото які були зроблені в Приватбанку, зв'язалась з службою безпеки,від їх відповіді чуть не впала,виявляється наші фото ,якщо є просрочка по будь яким кредитам вони виставляють в убкі, і на це виявляється ми самі даєм згоду коли замовляємо карту.Я написала в нацкомфіні урядовуі,чекатиму відповідь.

Нюша2, жесть, оці фото,що роблять працівники банку?А куди вони їх будуть виставляти?
Leona, кому слати?
Leona, я на тому фото така страшна

Останнє редагування:
Нюша2, жесть, оці фото,що роблять працівники банку?А куди вони їх будуть виставляти?
Leona, кому слати?
Leona, я на тому фото така страшна
Мені прислали на вайбер з повідомленням тіпа від юріста, а вчора виставили у фейсбуці(тільки фото обрізане без карти),під різними картинками на стіні у моїх друзів,з якими я більш менш спілкувалась, а у кого не закритий профіль і можна було взяти номер телефону то і на вайбер ,з погрозами що скажуть що в них рак і цим вони допоможуть мені закрити кредит.

Вже виложили у фейсбуці?Напишуть,що в них рак,чи в Вас?Я бачила такі фото в іншіх людей,подивилися і далі пішли,а друзі поматюкаються і зрозуміють,що то покидьки, якщо це вже сталося, грошей все одно нема,щоб платить

Вже виложили у фейсбуці?Напишуть,що в них рак,чи в Вас?Я бачила такі фото в іншіх людей,подивилися і далі пішли,а друзі поматюкаються і зрозуміють,що то покидьки, якщо це вже сталося, грошей все одно нема,щоб платить
[/Вони погрожували що будуть розповсюджувати інфу що у когось з моїх друзів рак, щоб таким чином допомогли мені назбирати кошти на кредит.
IMG_20200313_023201.webp

Останнє редагування:
Мне дурочки, чет пишут про то что сольет оператор, и чет не капли не интересно даже.

Какая у вас просрочка?

@ttnbludovaa,з 3 березня,10 днів,поки дзвонили тільки на роботу

А сьогодні прислали смс:знайдіть у кабінет,вам прийде код і новий договір,почекали годинку і спробували зняти гроші,а картки заблоковані
ttnbludovaa, робочий? так

А сьогодні прислали смс:знайдіть у кабінет,вам прийде код і новий договір,почекали годинку і спробували зняти гроші,а картки заблоковані
Мне тоже это писали ?
Вообщем,пока звонят только контактным?

ttnbludovaa, в мене контактний -чоловік,всіх в чс,а сьгодні чогось розвеселився,став трубку брати,з усіма знайомитися,грайливо розпитувати як спр ави,вони передавали інформацію і все,поки нікому не дзвонили ,може,ще я в черзі?хоча про обзвон всіх з тел.книги повідомили,що починають 8 березня в 15.00

Мені погрожують моїми фото які були зроблені в Приватбанку, зв'язалась з службою безпеки,від їх відповіді чуть не впала,виявляється наші фото ,якщо є просрочка по будь яким кредитам вони виставляють в убкі, і на це виявляється ми самі даєм згоду коли замовляємо карту.Я написала в нацкомфіні урядовуі,чекатиму відповідь.
Оператори передпють дані телефонної книги, приват фотки зливає ( про фотки то правда шо вони є в якісь їхній базі, от коли наприклад в альфі щось хочеш собі оформити, там кредит чи карту, то там в системі навіть підтягує фото з приват банку). Ми ні від чого не захищені в тій країні...

Останнє редагування:
ttnbludovaa, в мене контактний -чоловік,всіх в чс,а сьгодні чогось розвеселився,став трубку брати,з усіма знайомитися,грайливо розпитувати як спр ави,вони передавали інформацію і все,поки нікому не дзвонили ,може,ще я в черзі?хоча про обзвон всіх з тел.книги повідомили,що починають 8 березня в 15.00
Моих собирались обзванивать 3 марта)

Нифига себе новость! А где это в убки фото можно выставить?

Назад
Угорі