ClickCredit та MyCredit продають ЄАПБ. Чекати суд чи домовлятися?

• Автор теми Автор теми Hoops4life
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Hoops4life

Читач
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
Hoops4life не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, станом на цей час маю два кредити МФО, а саме:

1. ClickCredit - тіло 15000 (просрочка з 01.03)
2. MyCredit - тіло 7000 (завтра вже буде просрочка)

Click нікого з оточення не трогали, навіть й не телефонували, на 3ій день просрочки передали на прозвон БоргСолюшн, вони досить спокійні й адекватні, на пропозицію бота з "вигідними умовами" перетелефонував, запропонували заплатити майже 30к, при умові, що напишу заяву й її одобрять, на що отримали відмову.

На разі бачу, що Клік й Майкредіт почали продавати борги до ЄАПБ, підкажіть, будь ласка, як на разі правильно діяти? Чекати, поки продадуть борг до АЄПБ, а далі вже вирішувати все в правовому полі за допомогою юриста? Чи має сенс самому зв'язуватись з ними через пошту, й запропонувати виплатити тіло, й мінімальний відсоток? (До просрочки, й коли будуть кошти, бо все пішло на лікування)

Про ЄАПБ троха застарілі теми, як вони зараз себе поводять? Чи тероризують третіх лиць?

Буду вдячний за пораду, мирного неба Вам, друзі😊

Останнє редагування:
Якщо маєте змогу то намагайтеся закривати за тіло до того як продадуть(це десь 5-6 місяців). Бо Європейка з всіма нарахуваннями скуплює всі договори які тільки може. А потім або в суд біжить, або дає можливість за два тіла закрити. Кому як пощастить. В мене Майкредіт з тіла 6к нарахували 20к, але я не встигла домовитись і продали. А ті може і дзвонять, але тільки мені. Бо з родичів ніхто не скаржився.

Всім привіт, станом на цей час маю два кредити МФО, а саме:

1. ClickCredit - тіло 15000 (просрочка з 01.03)
2. MyCredit - тіло 7000 (завтра вже буде просрочка)

Click нікого з оточення не трогали, навіть й не телефонували, на 3ій день просрочки передали на прозвон БоргСолюшн, вони досить спокійні й адекватні, на пропозицію бота з "вигідними умовами" перетелефонував, запропонували заплатити майже 30к, при умові, що напишу заяву й її одобрять, на що отримали відмову.

На разі бачу, що Клік й Майкредіт почали продавати борги до ЄАПБ, підкажіть, будь ласка, як на разі правильно діяти? Чекати, поки продадуть борг до АЄПБ, а далі вже вирішувати все в правовому полі за допомогою юриста? Чи має сенс самому зв'язуватись з ними через пошту, й запропонувати виплатити тіло, й мінімальний відсоток? (До просрочки, й коли будуть кошти, бо все пішло на лікування)

Про ЄАПБ троха застарілі теми, як вони зараз себе поводять? Чи тероризують третіх лиць?

Буду вдячний за пораду, мирного неба Вам, друзі😊
Лучше пытаться закрыть без суда, если есть возможность. Суд крайняя мера, если не идут на уступки вообще. Эти конторы довольно лояльные.

Якщо маєте змогу то намагайтеся закривати за тіло до того як продадуть(це десь 5-6 місяців). Бо Європейка з всіма нарахуваннями скуплює всі договори які тільки може. А потім або в суд біжить, або дає можливість за два тіла закрити. Кому як пощастить. В мене Майкредіт з тіла 6к нарахували 20к, але я не встигла домовитись і продали. А ті може і дзвонять, але тільки мені. Бо з родичів ніхто не скаржився.
Підкажіть, вийшло домовитись саме за тіло? І самі виходили на зв'язок й домовлялись, чи це вони запропонували?
Ґігерша, перепрошую, не вірно прочитав ваще повідомлення, спасибі за пораду

Останнє редагування:
Підкажіть, вийшло домовитись саме за тіло? І самі виходили на зв'язок й домовлялись, чи це вони запропонували?
Мені пропонували тіло. Але в мене не було можливості оплатити.

Hoops4life, майкредит и кликкредит - одна компания. В принципе, они вполне адекватные. Могут насчитать прилично, на в процессе "переговоров" можно добиться нормальных условий погашения, лояльных.
Операторы там не должны хамить. Насколько я помню они в адеквате.
Поэтому и я рекомендую с ними переговорить, может получится закрыть на нормальных условиях.

Hoops4life, майкредит и кликкредит - одна компания. В принципе, они вполне адекватные. Могут насчитать прилично, на в процессе "переговоров" можно добиться нормальных условий погашения, лояльных.
Поэтому и я рекомендую с ними переговорить, может получится закрыть на нормальных условиях.
Щиро вдячний за інформацію!))

Да закриють вони вам за тіла!!! Яка їм вигода ваші борги по 200 грн продати. Просто не губідся ніде, через місяць - два запропонують тіла

В мене також по Майкредіт кредит с простроченні вже більше 100 днів. Все сподіваюсь, що запропонують тіло чи хоча б % до прострочення. Бо по Клік з часом запропонували реструктуризацію тіла, і я вже майже її виплатила частинами.
Але Майкредіт спочатку передавали кредит в роботу Дебтфорту, тепер вже ЄАПБ. Був вже лист на домашню адресу від ЄАПБ.
В особистому кабінеті весь цей час висить пропозиція реструктуризації, але всієї суми з нарахуваннями. А там вже з тіла 5000 нарахували вони більше 13к.
І от не знаю, чи може їм написати, спробувати домовитись на тіло? Якраз в кінці місяця матиму змогу сплатити тіло.

Напишите и попробуйте может и согласятся мне разбили на 5 платежей без проблем а остальные хотят все и сразу

Hoops4life, майкредит и кликкредит – одна компания. В принципе, они вполне адекватны. Могут начислить прилично, что в процессе "переговоров" можно добиться нормальных условий погашения, лояльных.
Поэтому и я рекомендую с ними переговорить, может удастся закрыть на нормальных условиях.
Подскажи а за это все время просрочки близким не звонят
Если можете то старайтесь закрывать за тело до того как продадут (это где-то 5-6 месяцев). Потому что Европейка со всеми начислениями скупает все договоры, которые только может. А потом либо в суд бежит, либо дает возможность за два тела закрыть. Кому как повезет. У меня Майкредит из тела 6к насчитали 20к, но я не успела договориться и продали. А те, может, и звонят, но только мне. Ибо из родственников никто не жаловался.

Назад
Угорі